18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Számolja ki, mennyi kalóriát éget el szex közben!

Eddig is tudtuk, hogy a szex jót tesz az egészségnek, de akik megszállotjai a kalóriáknak, most kideríthetik, mennyire jó edzésforma is ez. A Daily Mailen ugyanis belefutottunk a Dr. Felix egészségügyi oldal számlálójába, amivel mindenki (viszonylag) egyénre szabottan utána tud járni annak, hogy mennyi kalóriát is égetett el szeretkezés közben. 

A számláló használata nem olyan bonyolult:

  • meg kell adni a saját és partnere nemét, illetve súlyát,
  • majd ki kell választani a pozíciót
  • és beállíthatja az időtartamot is. 

És ami még hasznos információ lehet, az ábrák megmutatják, hogy adott helyzetben mely izmokat használjuk, a számolás után pedig kiderül, hogy az elégetett kalória milyen étel energiatartalmának felel meg, és hogy hogyan lehet szintet lépni, azaz még "hatékonyabban" szexelni.

Elöljáróban annyit, hogy a nőknek a guggolás a leghatásosabb pozíció, illetve az, ha partnerük az ölébe kapja őket. Rossz (vagy jó?) hír az, hogyha két almányi kalóriát akar elégetni, akkor átlagosan több mint fél órát kell szexelni, egy szelet pizza vagy egy pohár bor pedig egy órányi intenzív szeretkezésnek felel meg. 

Oszd meg másokkal is!
Mustra