Skillo - Fejleszd gyermeked képességeit játékosan!

A Skillo szülőknek kíván eszközöket adni kezükbe, hogy hatékonyan segítség gyermekeik örömteli tanulását otthon, a megszokott környezetükben. Izgalmas játékokkal, hasznos tippekkel, értékes információkkal támogatja gyermekek tanulási képességeinek fejlesztését. Az összeállított játékok napi 15-20 perces időráfordítást igényelnek, így a mindennapokba is beépíthetők, ezáltal hatékonyan járulnak hozzá ahhoz, hogy a gyermekeik sikeresebbé váljanak.

Skillo - Képességfejlesztés játékosan
Skillo - Képességfejlesztés játékosan

Sárosdi Virág édesanyaként azt tapasztalta, hogy az oktatási rendszerünk legszívesebben elfelejtené a szülőket. Egy szülő ne magyarázza a gyermeknek a szorzótáblát, ne akarja megtanítani őt olvasni, mert csak kárt okoz, és összezavarja a gyermeket. Virág azért dolgozik, hogy a szülőknek átadja azokat az információkat, melyek segítségével ők is hatékonyan segíthetnek a gyermekeiknek a képességeik fejlesztésében. Nem kiiktatni szeretné őket a "rendszerből", hanem eszközöket adni a kezükbe. Ezért jött létre a Skillo.

Virág gyógypedagógus-logopédus végezttségű, így elsősorban a képességek fejlesztését tartja fontosnak. Ma sok-sok gyermek kerül iskolába úgy, hogy alapvető képességeik nincsenek azon a szinten, hogy kudarcok nélkül, örömmel tanulhassanak meg írni, olvasni. Ebben a munkában a megelőzés a legfontosabb, ezért elsősorban óvodás, kisiskolás gyermekek számára készít lapbookokat, illetve dolgoz ki online fejlesztőprogramokat. Ezek mindegyike elsősorban a szülőknek szól, akik saját gyermekeikkel, otthon, a megszokott környezetben foglalkoznak gyermekeikkel. Az általa összeállított játékok napi 15-20 perces időráfordítást igényelnek, így a mindennapokba is beépíthetők. Mivel minden nap előkerülnek, sokkal hatékonyabbak lehetnek, mint a szakember által tartott heti 1-2 alkalmas fejlesztőfoglalkozások. A weboldalán található videóiból megtuthatják az érdeklődök, melyik játék mit fejleszt, az adott képesség miért fontos, így együtt dolgozunk azért, hogy a gyermekek sikeresebbé váljanak.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.