Élménybiológia

Az Élménybiológia egy tudománynépszerűsítő felület, valamint összefoglaló neve az olyan inspiráló és innovatív módszereknek, melyeket nem csupán biológiatanárok, hanem bármely pedagógus alkalmazhat. Az alapító Joós Andrea biológiatanár, tudománykommunikációs szakember, aki kollégáival folyamatosan a 21. századi tanári önkép és módszertan fejlesztésén dolgozik.

élménybiológia
élménybiológia

Az élménybiológia egy tudománynépszerűsítő felület, valamint összefoglaló neve az olyan inspiráló és innovatív módszereknek, melyeket nem csupán biológiatanárok, hanem bármely pedagógus alkalmazhat. Az alapító Joós Andrea biológiatanár, tudománykommunikációs szakember, aki kollégáival folyamatosan a 21. századi tanári önkép és módszertan fejlesztésén dolgozik.

Joós Andrea 2020-ban elindította Tanárnő, kérem! c. podcastját, ami pedagógusokról szól, valamint előadásokat, képzéseket tart, és kiadványokat is megjelentet. Egyik legkeresettebb könyve az emberi szervekről szóló színező: a magyar népi motívumokkal dolgozó Szívtetkó szervszínező, melyet már ezrek használnak országszerte. Az Élménybiológia Facebook oldal az élettudományok reklámfelülete, a követők napi érdekességeket olvashatnak a témában. Az Élménybiológia gondozásában megjelent kiadványok, például a Szívtetkó anatómiai színező lehetőséget teremt a felnőtteknek, hogy jobban megismerjék saját testüket. A készülő online kurzusok is a biológia hasznos, hétköznapi arcát mutatják be.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.