Annyi hungarikumot, amennyi Szegeden gyűlt össze, és mindezt kutyából, még nem látott a világ! A kutya.hu helyszíni tudósítóját komondorok, kuvaszok tartották sakkban, pulik terelgették, és vizslák ugrálták körbe. Videotudósításunkat láthatod.

Már második alkalommal rendezik meg Szegeden a Hungarikum Fesztivált, ahol természetesen a magyar kutyák is képviseltetik magukat. Tudtad, hogy kilenc magyar kutyafajta létezik? A pulit, a vizslát, a komondort és a kuvaszt rögtön ide soroljuk, de mi van a többiekkel? Ki is ők? Helyszíni videotudósítás következik.

Ma, a fesztivál utolsó napján (2009. augusztus 9-én) veteránjármű-kiállítással, az ingyenes Tér-Film-Zene Fesztivál egész napos filmvetítéseivel, kézművesbemutatókkal, játszóházzal és természetesen rengeteg hungarikumtermékkel, vásárral várnak mindenkit Szegeden.

Ha még több kutyákról, kutyatartásról szóló cikket szeretnél olvasni, itt megtalálod, amit keresel:

www.kutya.hu

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.