Nemcsak frissítő és finom, de egészséges tápanyag-összetétele révén mindenki profitálhat a fogyasztásából.
A kókusz sok sütemény kedvelt alapanyaga. Jó, ha minél több kerül belőle a tányérunkra, mert bizony nagyon egészséges.
A kókuszolaj különleges növényi zsiradék, amelyről az terjedt el, hogy számos pozitív tulajdonságával járul hozzá a fogyás sikeréhez.
Ha egy kis egzotikus hangulatra vágysz, és valami újat próbálnál ki az almás pite után, készítsd el ezt a kókuszos változatot.
Egy izgalmas fogás egy megszokott alapanyagból. Válassz hozzá csirkemellet vagy -combfilét, bármit, ami éppen van otthon.
Ha szereted a kókuszt és az ananászt, imádni fogod ezt a remek édességet, ami energiaszeletként és egy adag citromos tejszínhab tetején desszertként is megállja a helyét.
Egy zöldség, egy szuperélelmiszer és egy kiváló zsírforrás: ha ezeket eszed, biztos lehetsz benne, hogy tettél valamit az egészségedért.
Nem lesz pasztinákízű, nem lesz mézeskalácsízű, csak egy klassz, kókuszos finomság lesz, amit reggelire, de akár tea és kávé mellé is falatozhatsz.
Ha te is imádod a kókuszos-mandulás falatokat, készíts krémlikőrt, amely kedvenced ízeit idézi fel. Néhány perc alatt elkészül, és nagyobb mennyiségben jó kis vendégváró vagy gasztroajándék lehet belőle.
Talán furán hangzik a kombináció, de mennyivel furább, mint ugyanazt a hatféle levest éveken át? Adj neki egy esélyt, és talán felkerül az állandó őszi étlapra ez a különlegesség is.
Afrikai hangulatban készülnek e heti receptjeink, amelyek között ez a kókuszos pite az egyik legegyszerűbb, mégis legfinomabb fogás. Nem is kellenek hozzá egzotikus alapanyagok, elég egy kis idő és nyitottság egy kissé fűszeres édességre.
És akkor a kókuszvízről és kókusztejszínről még szó sem esett... Te tudod, mire használható fel ez a sokféle alapanyag?
Ha kehelyben készíted, szuper mellette egy gombóc étcsoki, a narancsos hab és egy kevés csokiöntet a tetején.
Ha valami izgalmas hétvégi reggeliben gondolkodsz, ez lesz a te recepted. Natúr vajkrémmel, dzsemmel, de sajtkrém és méz kombinációjával is finom.
Így jóval gyorsabb, mint a hagyományos fánk, és egyáltalán nem macerás.
Ehhez a palacsintához sem kell séfnek lenned, főleg, mert amerikai változatban készül, így jóval egyszerűbb összedobni, mint a mi vékonyabb, kissé könnyebben szakadós változatunkat.
Mutatjuk, hogy az ajánlások szerint hány fok lenne valójában az ideális.
Változott az uniós szabályozás, így bizonyos esetekben akkor is bírságot kaphatsz, ha a gumid korábban megfelelt az előírásoknak.