Ezeket vegye karácsonyra a gyerekszobába

Már foglalkoztunk vele, hogy milyen ajándékokat lehetne venni a nappaliba, illetve hogy milyen karácsonyi akciókkal szolgálnak különböző áruházak. De ki mondta, hogy a gyerek nem örül, ha valami jópofa, gyerekszobába való dolgokkal lepjük meg?

IKEA

Bútort, vagy kiegészítőt venni karácsonyra a gyereknek első hallásra rossz ötletnek tűnhet, hiszen ha még kicsi, akkor természetes, hogy jobban örül valamilyen játéknak, mint pl. egy lámpának. Bár az IKEA gyereklámpáival vigyázni kell, de ha kellőképp óvatosan helyezi el őket, akkor a szoba fő díszévé léphetnek elő, hiszen inkább hasonlítanak mesefigurákhoz, mint sima fényforráshoz. Ezen kívül beszerezhet még puha játszószőnyeget is, ahol a játékautókkal lehet versenyezni, vagy baldachinos ágyat, ahonnan talán végre nem is mászkálna át a kicsi éjszaka a szülői ágyba. Amennyiben még akad egy kis hely a gyerekszobában, szerezhet meglepetést egy vidám sátorral, vagy függőszékkel, vagy egy mini konyhabútorral, ahol elkészítheti a finom plüss tükörtojást, plüss szendvicseket.

KIKA

A másik népszerű bútoráruház hasonló kínálattal állt elő, mint a sárga-kék konkurencia, bár kicsit drágábban. Ha épp most rendezi be a szobáját, akkor akár egy komplett tematikus bútorcsaláddal is megajándékozhatja gyerekét, ahol ő lehet például az ostromlott vár kapitánya, vagy élhet a dzsungelben, állatok között. Persze ha nem muszáj, nem kell teljesen új szobát vennie, hiszen az emeletes ágyára szerelhető ötletes függönyökkel és pár ügyes kiegészítővel ugyanezt olcsóbban is megúszhatja. Ehhez válogathat cuki fogasok, tárolók és ágyneműhuzatok, valamint ülőzsákok között - bár ez utóbbiaknál azért lehet lényegesen szebbeket is találni.

Brendon

Ha már gyerekszoba berendezésről és ajándékokról van szó, akkor nem lehet kihagyni a Brendont sem, bár ez jóval drágább mindennél. Itt az egyéb felszerelések mellett vidám fali díszelemek, valamint mesefigurás bordűrök és falmatricák közt szemezgethet. Persze az ötletes szőnyegkínálat itt sem marad el, és bár hasonló a kínálat, mint a többi lakberendezési boltban, viszont ha a választék mennyiségét nézzük, akkor vétek lenne kihagyni a Brendont, és ha szerencséjre van, már 3600 Ft-tól is találhat jópofa darabokat.

Ha a H&M Home-ba is be akarna térni gyerekszobába való ajándékokért, ne tegye, nem érdemes. Bár a felnőttek kedvükre válogatnak ott maguknak, de a kisebbek maximum a törölközőket és az ágyneműhuzatokat tudnák értékelni (bár minket nagyon azok sem győztek meg.). Amennyiben nagyobb már a gyerek, és különlegességgel szeretne neki kedveskedni, vegyen inkább igényes illusztrációval ellátott családi naptárat.

Oszd meg másokkal is!
Mustra