LÁJFHEKK

Igényes lakás olcsón: mutatjuk a praktikákat

Becca 2015. december 7., hétfő 09:46

A Király utcához, bulinegyedhez közel eső lakások most a fénykorukat élik. Andrea is ezért döntött a Mozsár utcai ingatlan megvétele mellett, mert tudta, hogy ha egyszer el akarja adni, biztosan sokkal többet tud érte kapni, mint amennyiért vette plusz, amit beletett. Egyelőre azonban esze ágában sincs megválni tőle, sőt, büszkén mutogatja.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Légylárvás húsnagykert ellenőrzött a Nébih

ermiz 2015. december 7., hétfő 09:36

A Nébih szereti hétfőn publikálni az eredményeit, most egy november végén elvégzett vizsgálatról írtak. A hivatal munkatársai egy budapesti húsnagykereskedést ellenőriztek, melynek során 3.5 tonna élelmiszert foglaltak le. A Kormany.hu-n szereplő lista szerint az ellenőrzött cég az Ürmös-Hús kft, akiknek a telephelye a Kórház utcai piac egyik boltja, és honlapjuk szerint több mint 350 céggel állnak kapcsolatban. Az ellenőrzés óta az üzletben a higiéniai hibákat kijavították, így tevékenységüket folytathatják.

A nagykereskedelem mellett húsdarabolást, csontozást is végeztek az üzemben, mely erősen szennyezett, takarítatlan és zsúfolt volt. A daraboló helyiségben a kézmosáshoz nem állt rendelkezésre meleg víz, nem működött az eszközfertőtlenítő, penészfoltos volt a hústőke, a csontgyűjtő ládában pedig légylárvák nyüzsögtek. A rossz higiéniai állapotok miatt az egység tevékenységét azonnali hatállyal felfüggesztették a szakemberek.

A legnagyobb gyorséttermek imádják a hazait

Edicsek 2015. december 7., hétfő 09:14

Mindenki evett már gyorsétteremben. Vagy azért, mert gyorsan szeretett volna elfogyasztani egy ebédet, vagy mert az esett útba, vagy mert kimondottan szereti a felhozatalt, esetleg azért, hogy tisztában legyen vele mit is kell pontosan szidni, ha divatos akar lenni. Pedig a gyorséttermek többsége nem laboratóriumban tárolt vegyszerekből formázza a salátalevelet és nem is vízből és porból keveri ki egy üstben a bucit, hanem talán pontosan ugyanattól a termelőtől vásárolja, akitől ön is szokta. Megkérdeztük a legnagyobbakat, hogy ők honnan szerzik be a hozzávalókat az ételekhez. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Na, vajon mi volt a fekete péntek sztárja az Egyesült Államokban?

mzd 2015. december 5., szombat 16:54

Sajnos nem a lapostévé. Egyébként is szomorú tény, de a köztelmúltbeli kaliforniai lövöldözés után még szomorúbb, hogy idén a fegyverek voltak a legkelendőbb árucikkek Amerikában a fekete péntek alkalmából. November 27-én 185 ezer ellenőrzést végzett el az FBI egy nap alatt - ezzel megdöntve az 1988-as rekordját, olvasható a CNN oldalán.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Ezek lettek 2015 legdizájnosabb éttermei és bárjai

aa 2015. december 4., péntek 20:11

Idén is átadták a legdizájnosabb éttermeknek és bároknak járó elismerést, a Restaurant & Bar Design Awardsot, melyen nem csak az Egyesült Királyságban található látványos és olykor hatásvadász projektek kaptak helyet, hanem a nemzetközi vonalról is talált innovatív munkákat a szakmai zsűri. Kattintson a galériára és nézze meg, hogy mi most a legmenőbb hely Bukarestben, Londonban, Párizsban, Japánban vagy Antwerpenben!

Ilyen, amikor épp a fogyasztóvédelem főigazgatóját próbálják bepalizni egy termékbemutatón

ZZs 2015. december 4., péntek 11:04

Az egyik, kisnyugdíjasok bepalizására szakosodott termékbemutatós cégnek nem sikerült túl jól az a rendezvénye, ahová szívós munkával, először névre szóló meghívóval, majd telefonon is kapacitálva elcsábították dr. Szente Istvánt. Akiről csak azt nem tudták, hogy személyében épp a hozzájuk hasonló cégek ellen hivatalból eljáró Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság főigazgatóját sikerült behálózniuk. A dolog már csak azért is pikáns, mert pont kedden, decemver 1-jén fogadták el az új termékbemutatókról szóló jogszabály módosítását, amely januártól lép életbe.

Az igazgató pedig kapott az alkalmon, nemhogy elfogadta a meghívást, de magával vitte a rendezvényre Budapest Főváros Kormányhivatala Fogyasztóvédelmi Osztályának felügyelőjét is - tudta meg a Dívány. Ez már csak azért is jó húzásnak tűnhet, hisz a plusz egy főért a szervezők még bónuszt is ígértek, 20.000,- Ft, illetve 10.000,- Ft értékű tárgynyeremény formájában. De nem ezért volt az.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Tízezer forint alatt is vehet klassz karácsonyi ajándékokat

Edicsek 2015. december 3., csütörtök 18:16

Nem kell ahhoz hatalmas költségekbe vernie magát, hogy a karácsony jó legyen. Elég csak egy jó ötlet és persze egy megfelelő beszerzési hely, hogy mutatós, de mégsem egy vagyonba kerülő ajándékokat vásároljon szeretteinek. Összeszedtünk néhány tippet, hol talál olyan ajándékokat, amik miatt nem kell elgondolkoznia azon, hogy évekre hazavágja a karácsonyokat. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Ez lett a Baumax helyett

ermiz 2015. december 3., csütörtök 11:19

A Baumax helyén nyílik meg Óbudán az osztrák Mömax bútorlánc első budapesti üzlete. A hatalmas bútoráruház szerdán nyit meg hivatalosan, és mivel  a Möbelix bútoráruházak is a cégcsoportba tartoznak, ottjártunkkor a Möbelix törzsvásárlói kártyával rendelkezőket várták. Arra voltunk kíváncsiak, vajon milyen konkurenciát teremtenek a meglévő üzleteknek, milyen árakkal dolgoznak és milyen a kínálat.

Az üzlet koncepciója szerint két részre oszlik, az alsó szinten a kisebb tárgyak, kiegészítők találhatóak, fent pedig a nagybútorok és berendezett lakások kaptak helyett. A cég igyekszik széles réteget megszólítani, ami annyit jelent, hogy mind az olcsó termékeket keresők, mind a többet költők találhatnak maguknak megfelelő kínálatot. 

Az ön szobájának is szüksége van fókuszpontra!

ST 2015. december 2., szerda 14:23

A lakberendezés lényege, hogy az otthona még szebb, látványosabb, meghittebb és kellemesebb legyen. Ennek pedig az egyik alapeleme az, hogy a szobában kialakítsa az úgynevezett fókuszpontot. Ezzel könnyedén megadhatja a szoba alaphangulatát és rendezett, egységes képet alakíthat ki a segítségével. Hogy mit választ annak, az teljességgel önre van bízva, egyvalamit kell tudjon: azt, hogy a belépőnek megakadjon rajta a szeme. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

A magyarok tudnak jófejek is lenni!

etelka 2015. december 2., szerda 11:18

Ez mondjuk nem is kétséges, ám néha minket is elfog a kétség. Ám most kiderült, nem csak a menekülteknek juttatunk el adományt, hanem a magyar rászorulóknak is adunk. A Magyar Élelmiszerbank Egyesület karácsonyi gyűjtése során a Tesco, az Auchan, a METRO, a Penny Market és áruházakban gyűjtöttek tartós élelmiszereket, és egyetlen hétvége alatt 65 millió forintnyi tartós élelmiszer gyűlt össze, körülbelül 5000 önkéntes, köztük az akció fő támogatójának, a CIB Banknak közel 250 munkatársának segítségével. Idén több mint 40 000 ezer csomagot állítanak össze az Élelmiszerbank munkatársai az élelmiszerüzletekben átadott adományokból. A jótékonysági akció során aktív szerepet vállaltak a Centrál Színház színészei is, akik közül többen már évek óta magánemberként is részt vesznek a gyűjtésben. A 156 áruházban gyűjtött élelmiszer 381 888 adag étel elkészítésére lesz elegendő. A Tesco pedig még 15 millió forintot is adományozott az Egyesületnek. 

A 65 millió forintnyi adomány 27 százalékkal több, mint tavaly, számszerűsítve 10 082 db konzerv, 35 134 kg cukor, 39 716 kg liszt, 16 803 kg tésztaféle, 10 693 l tartós tej és 8 860 kg édesség és 15 276 l étolaj gyűlt össze. Az adakozók a legkisebbekre is gondoltak: 1 986 kg bébiételt ajánlottak fel a rászoruló gyermekek számára. 

A Tesco és az Élelmiszerbank a karácsonyi gyűjtés mellett egész évben közösen dolgozik az élelmiszerfelesleg hatékonyabb felhasználásáért,erről korábban írtunk is. A 2013 óta tartó együttműködés kezdete óta az áruházlánc eddig összesen közel 580 tonna még fogyasztásra alkalmas élelmiszert adott át az egyesületnek, amellyel közel 300 000 nélkülöző ellátását segíti napi szinten.

Ha erről lemaradt volna, de adhatnékja van, a Pólus Centerben az SOS Gyermekfalvak számára szerveznek jótékonysági gyűjtést: idén a jótékonyságot szimbolizáló impozáns fenyőfa közös feldíszítésére invitálják a látogatókat. A dekoráláshoz szükséges díszek becsületkassza elven vásárolhatóak meg, a szervezők a teljes befolyt összeggel az SOS Gyermekfalvakat támogatják. Az akció december 1-től 23-ig tart, az adakozni és díszíteni vágyókat az áruház nyitvatartási idejében, az adventi vasárnapokon is várják a Pólus jégpályája előtt.

Menő vagy ciki a döglött csirkéből készült bútor?

Menő/Ciki

aa 2015. december 1., kedd 18:50

Különös módját választotta a madárinfluenzás csirkék feldolgozásának a neves Delft University of Technology frissen végzett hallgatója, Emilie van Spronsen, aki a nemrég lement holland dizájn héten mutatta be azt az általa tervezett széket és urnát, amit a H5N8-vírussal megfertőzött csirkék betakarított csontjából és tollából készített el. – hívja fel a figyelmet a bizarr ötletre a designboom.com.

Műgyantába öntött színezett tollak.
Műgyantába öntött színezett tollak.
Fotó: emilievanspronsen.com
Távolról sincs vége, olvasson még »
720 szavazat 1068 szavazat

Jó áron is lehet Kuhn Rikon-kése, pontgyűjtögetés nélkül!

Becca 2015. november 30., hétfő 10:11

„Penge ajánlat hűséges vásárlóinknak” – buzdítja a CBA szóvicces(nek szánt) felhívással a keményen dolgozó kisembert a náluk vásárlásra. Mivel késeket lehet vásárolni legújabb pontgyűjtő akciójukban, így már ön is érti, ők hogyan értették ez, ha pedig ezen túltette magát, máris jöhet az, hogy oké, de mit kell ehhez tenni. Nekünk meg az jön, hogy vajon megéri-e elkölteni egy vagyont érte.

cba
Fotó: CBA

A legendás svájci bicska után bármilyen halefot el lehet adni „svájci” jelzővel. Nem csoda hát, hogy ezt a jelzőt már tudatosan vetik be a gyártók/forgalmazók, és előfordulhat az is, hogy valójában a hirdetett terméknek esetleg semmi köze nincsen Svájchoz. Hasonlóképpen a Kuhn Rikon-késeknek sincs túl sok közük a minőség országához: bár 1899-ben, még Svájcban alakult a cég, de a késeket Kínában gyártják. „A kések valóban Kínában készülnek, de svájci minőségi felügyelettel. Az edények, lábasok készülnek Svájcban” - mondta el a Díványnak Keztyüs Boglárka, a Bonair Bg Kft. munkatársa.

Ez egyébként nem von le olyan sokat a kések értékéből, de az Aliexpress megjelenése óta tudjuk, hogy amit Kínában gyártanak, azt náluk jó eséllyel be is lehet szerezni – az eredeti ár töredékéért. Igen, lehet, hogy a neve kissé eltér az eredetitől, de minőségben ugyanazt kaphatja. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Kilencmilliárdért londoni pecót?

Divany.hu 2015. november 28., szombat 12:58

Kéne?

 • 49
  Kéne
 • 19
  Nem kéne
 • 97
  A pénz kéne
 • 36
  Na jó, elég a jutalék is...

A piac hal meg utoljára, nem a remény, újra van legdrágább eladó ház Londonban, ha esetleg menőzni akarna Habony Árpi (már ha van még ennyi pénz a magyar államkasszában), vagy valami apróságot keres Kedves Fecó Zimány Lindának. Ez a kétemeletes sarki ház 20 millió angol fontért került fel a netre, ami akárhonnan is nézzük majdnem kilenc milliárd forint. És hogy ezért mi jár? Hát, például kilenc hálóterem, igen ocsmány tapétával; kilátás egy másik házra, és könyvtárszoba, meg ugyanolyan kandalló mindenhova.

A tulajdonos igen bizakodó, nála már csak az ingatlanos a bizakodóbb, akik ezen a környéken általában házanként olyan négyszázezer font (178 millió forint) körül keresnek, de ha ezt az üzletet nyélbe üti, akkor akár nyugdíjba is vonulhat, hiszen a kilencszázezer fontot (négyszáz millió forintot) is elérheti a jutaléka. Igen, ez csak a jutalék.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Julia Roberts közel négyszáz milliót keresett ezen a lakáson

Divany.hu 2015. november 27., péntek 18:01

A hollywoodi sztárok nemcsak a vásznon keresnek nagyon jól, a nevükkel házaik és lakásaik is jóval áron felül kelnek el a piacon. Négy hónappal azután, hogy Julia Roberts meghirdette Greenwich Village-i  penthouse apartmanját, potom 4,5 millió dollárért (kb. 1,3 milliárd forint), már túl is adott rajta, írja a housebeautiful.com. Ez is szép kis summa lenne, ha nem adtak volna érte jóval többet, egészen pontosan 5,35 milliót (1,5 milliárd), ami akárhogyan is számoljuk, 850 ezer dollárral (közel 250 millió forinttal) több, mint amennyit kért érte. 

A 185 négyzetméteres lakás három szobával nem az egyetlen ingatlan, amit az A-listás színésznő el szeretne adni, éppen most kíván hawaii birtokától is megszabadulni. Ehhez a most eladott ingatlanhoz még 2010-ben jutott hozzá 3,9 millió dolláért (1,14 milliárd), így pár száz milliót már eleve nyert volna az eladáson, ám így még sokkal jobban járt. 

Nézegesse, hol kelt fel a színésznő, honnan nézte a kilátást és milyen teraszon kávézgathatott ebéd után, amikor éppen ebben a lakásban lakott. 

Ugorjon be a Marks and Spencerbe, ha enne egy jót!

Becca 2015. november 27., péntek 11:34

Csütörtökön sokak álma vált valóra azzal, hogy az angol tulajdonban lévő Marks and Spencer végre hazánkban is elkezdte forgalmazni élelmiszer-kínálatát. Ez persze nem azt jelenti, hogy azonnal egy kis közértet toltak be valamelyik budapesti ruhaüzletbe, de a csokoládékon túl mást is lehet kapni – szerencsére. A Mammut kettőben lévő Marks and Spencer üzletében térképeztük fel a kínálatot.

Az üzlet több mint 400-féle áruval kecsegtet, nyilván nem hagyhattuk ki, hogy a kínálatát megnézzük, és muszáj volt egy kicsit az árakat is feltérképeznünk, hogy összevessük az angliaiakkal is – hisz ott már nem egyszer vásároltunk náluk. Tulajdonképpen már nagyon ráfért Magyarországra, hogy egy ilyen magas színvonalú termékeket kínáló, „saját márkás” gasztro bolt nyíljon, lenyomva némileg az összes kulináris üzlet drága kínálatának az árait. Ráadásul minőségi termékekről beszélünk, érdemes tehát követni a változásokat a boltokban.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Tuti lakberendezési trükkök, ha Airbnbzne

etelka 2015. november 26., csütörtök 15:45

Viktor huszonkét év után szakított a multiléttel, és inkább a nyugodtabbnak gondolt rövid távú lakáskiadás mellett döntött. Azóta túlvan a tanulóleckén, a multivilág tapasztalatait is beleépítette a lakásokba, melyek Budapest belvárosában várják a vendégeket. Utolsó befektetése nemrég lett kész, még érezni benne a frissen felújított lakások egyedi illatát, amiben keveredik a falfesték és a frissen csiszolt parketta illata. A közepes méretű lakás nem volt rossz állapotban, a tulajdonosa néhány éve hagyta maga után, azóta üresen állt.

Le volt pusztulva?

Azt nem mondanám, olyan volt, mint amikor átment az ember a nagymamájához, aki 70 éve ugyanolyan környezetben él. Ugyanazok a szagok, bemész a fürdőszobába és a nagyinál is meglévő illat csapta meg az orrod. De nem baj, mert praktikus volt, jó volt az elrendezése, és ez a fontos. 

Ebbe a lakásba amikor beléptem, azonnal láttam, hogy jó lesz. A bejárati ajtótól jobbra és balra helyezkednek el a szobák, ami pont megfelelő. Már elég praktikusan látom ezeket a tereket, azt kell kitalálni, hogy 30-40 négyzetméterig 3-4 ember elhelyezését hogyan lehet megoldani. Egy nagyobb  lakást ennek az üzletnek a fényében akkor érdemes megvásárolni, ha tudod szeparálni. Az viszonylag ritka – tapasztalatom szerint –, hogy egyszerre jöjjenek öten-hatan, jellemzően 2-4 ember érkezik.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Vásárolt Indesit szárítógépet az elmúlt tíz évben? Szerencsés, ha nem égett le a lakása

aa 2015. november 26., csütörtök 14:47

A 2004 áprilisa és 2015 októbere között gyártott és forgalomba állított Indesit és Hotpoint-Ariston szárítógépek esetleges biztonsági és minőségi hiányosságára hívja fel a figyelmet a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság (NFH). A gyártó szerint ugyanis a gépek jelentős részét érintheti a probléma, így aki igényli, annál ingyen elvégzik az otthoni javítást a szakemberek.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Azért lesznek egyformák a cigisdobozok, mert a magyar nők mind vihogó tinilányok

Edicsek 2015. november 25., szerda 14:38

Nemrég jött a hír, miszerint jövő májustól egységes lesz a cigarettásdobozok csomagolása, nem lesz rajta semmi logó, a különbség csak a névben és a benne lévő dohányban lesz. Arra azonban, hogy erre pontosan miért is van szükség, a Hirado.hu  weboldalán találtunk meglepő magyarázatot: "A márkasemleges csomagolással a dohányzás népszerűségének csökkentése a cél a fiatalok és a nők körében". Vagyis ez a két csoport az, akik azért dohányoznak, mert szép a cigaretta doboza, míg a férfiak azért, mert ...mert csak. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Piranesi különdíjat kapott az ELTE világháborús emlékműve

bb 2015. november 24., kedd 19:52

November 21-én vette kezdetét a régió egyik legmeghatározóbb nemzetközi építészeti konferenciája, a 33. Piráni Építészeti Napok és ezzel együtt a Nemzetközi Piranesi Építészeti Kiállítás, melyen az év legkiemelkedőbb épületeit díjazzák.

A díjért öt magyarországi projekt szállhatott versenybe, köztük Ekler Dezső DLA győrújbaráti szőlőléüzeme, Kovács Zoltán (KZ Építésziroda) és Ligervári István dabasi ravatalozója, Kovács Péter DLA (Archiko) debreceni műteremháza, Tamás Anna Mária és Kovács-Andor Krisztián (A+ Építész Stúdió) Visegrád városközpontjának I.ütemterve, valamint az ELTE Bölcsészkarának II. világháborús emlékműve. Az egyetem halottai című munkát az MM Csoport és a Hetedik Műterem tervezői, Albert Farkas, Bujdosó Ildikó, Fajcsák Dénes, Lukács Eszter, Polgárdi Ákos, Róth János DLA, Szabó Levente DLA és Szigeti Nóra készítették – írja az epiteszforum.hu.

Dinko Peračić díjnyertes piaca Horvátországban.
Dinko Peračić díjnyertes piaca Horvátországban.
Fotó: pida.si
Távolról sincs vége, olvasson még »

Dán dizájn, tényleg fillérekért

ermiz 2015. november 23., hétfő 15:16

Lehet örömködni, a méregdrága dizájnboltok jóárasított verziója nyílt meg a Váci utcában, és ígéretük szerint dán dizájnt kínálnak elérhető áron. Hogy miért épp az (egykor jobb napokat látott) bevásárlóutcát találták az első, 300 négyzetméteres magyarországi üzlet legjobb helyszínének, azt nem tudni, mindenesetre a masszívan terjeszkedő dán cég, a Tiger Store  jelenleg 556 üzlettel rendelkezik világszerte. És eggyel most már Magyarországon is.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Így indul be egy magyar startup Chilében

aa 2015. november 22., vasárnap 19:19

Napjaink egyik legnagyobb üzleti lehetőségeként tartják számon a startup vállalkozásokat, mi is nagy érdeklődéssel követjük a számos esetben sok kérdést felvető jelenséget, több figyelemfelkeltő és hasznos ötletet be is mutattunk már az elmúlt években az oldalon. A kifejezés egyébként röviden annyit jelent, hogy a korai fázisban lévő technikai fejlesztésen alapuló vállalkozásokat rövid idő alatt globális méretűre növelik.

Mialatt Budapest is nagy erőkkel dolgozik azon, hogy startup paradicsommá nőjje ki magát, addig a világ másik végén, Chilében tárt karokkal várják az innovatív ötletekkel rendelkező, vállalkozó szellemű fiatalokat, hogy a Start-Up Chile programon belül indíthassák be üzletüket. Ezúttal a 3D nyomtatott szemüvegben utazó Forma lelkes készítőit kérdeztük arról, hogy hogyan lehet bekerülni a számos lehetőséggel kecsegtető chilei programba és mik a személyes tapasztalataik a rendszerről. Részletek a hajtás után!

Távolról sincs vége, olvasson még »

Titkok, amiktől boldog lesz a karácsonyi kaktusza!

ST 2015. november 21., szombat 13:01

A karácsonyi kaktusz egyike azoknak a növényeknek, amik megfelelő tartás mellett éppen abban az időszakban virágoznak, amikor minden más pihen. Nem csoda hát, ha népszerűsége töretlen, ám tartása nem annyira egyszerű, mint hinné.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Tényleg lehet hitelrontási perrel fenyegetni, ha leírom, hogy nem tetszett a szállás?

Edicsek 2015. november 21., szombat 09:39

Egyre népszerűbbek az internetes vásárlói értékelésekre lehetőséget adó oldalak, mint például a Tripadvisor, ahol még a látnivalókat is értékelheti, vagy éppen a Booking.com, ahol a világ szálláshelyeit véleményezik a turisták. Itthon egyre népszerűbb az Ittjártam, de már az ételrendelős cégek oldalain is adhat tanácsot másoknak, honnan rendeljék a pizzát, sőt akár a webshopokban  is értékelheti a megvásárolt kenyérpirítót. 

Nemrég jelent meg a Twitteren egy levél, amelyet egy olyan felhasználó kapott a magyar Szállás.hu ügyfélszolgálatától aki a náluk regisztrált egyik szállásadójukról nem nyilatkozott elég kedvezően. A véleményező oldal ügyfélszolgálatosa hitelrontási perrel fenyegette meg a felhasználót, ami a fentiek fényében minimum meglepő. Tényleg így megy ez? 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Ha akciós luxushajót vagy porszívót venne, még nincs késő

Edicsek 2015. november 20., péntek 17:09

Az Extreme Digitalnál még péntek éjfélig tart a Black Friday. Már a kezdés is erősnek bizonyult, azonban annak sem kell aggódnia, aki csak este tud ellátogatni az oldalra, most működnek a szerverek is.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Rengeteg bolt lesz nyitva november 22-én

mzd 2015. november 20., péntek 13:50

Ahogy közeledünk a november 29-én kezdődő adventi időszakhoz, úgy nyit ki egyre több bolt, készülve az év végi vásárlási hajrára. A Mindenár az elmúlt hetekhez hasonlóan most is összegyűjtötte, hova mehet vásárolni az, aki a hét utolsó napján ér csak rá - mint kiderült, hat üzlet kivételével az összes Aldi nyitva tart, a Media Markt kettő, az Auchan pedig három üzlettel várja a vásárlókat.

Távolról sincs vége, olvasson még »
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 ... 129

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés