A Ronda Műalkotások Múzeuma legalább őszinte

A ronda műalkotások is szeretettel és lelkesedéssel készülnek, ezt tartja szem előtt a már 1994 óta létező Museum of Bad Art, ami kifejezetten az esztétikum nélkül létező műveknek ad menedéket. Szerencsére sokan éreznek bizarr vonzalmat a csúnya dolgok iránt, így a sok támogatónak köszönhetően a nagyközönség is szembesülhet az önjelölt zsenik legdurvább alkotásaival.

A MOBA három bostoni épülettel és egy weboldallal támogatja a csúnyaságot, és népszerűsíti a kiemelkedően rossz műalkotásokat. A kollekciót nem csak a múzeumokban, de vándorkiállításokon és speciális rendezvényeken is meg lehet csodálni, persze legegyszerűbb rákattintani a neten a nagyjából 600 alkotásra. Igaz egyszerre csak 50-70 darabot állítanak ki, és tesznek fel az oldra, így érdemes gyakran visszalátogatni.

Nézze meg galériánkat, mert a csúnya műveknek is van szívük. De legalábbis jót lehet rajtuk nevetni.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.