kiegeszitok-fokuszA divat örök körforgása az öltözék kiegészítőire is érvényes, hiszen sok típus visszatér idén, vagy az előző évek sikerei után továbbra is a palettán marad. Bár ezek a ruhához képest apróságok, mégis nagy fontossággal bírnak, mert a jól megválasztott ékszer és társai hatással vannak a teljes öltözékre.

Akkor lesz sikeres az összkép, ha stílusban egyezteted a darabokat.

Kalap

Nyáron mindenképp kell fejfedő, ami nem csak a nap elleni védelmet szolgálja, hanem divatossá is tesz. Lehet panamakalap (elegáns és hippis stílushoz) vagy nagy karimájú, nőies (strandra)- mindenki megtalálja magának a saját fedelét.

kiegeszitok-kalap

 

Karkötő

Gyűjtsd össze a tavalyról megmaradt karpereceket, ugyanis idén is szükséged lesz rá. Még több, még vastagabb és még extravagánsabb példányok kerülnek fel a csuklóra. A fém, fa és a műanyag is menő, de a legdivatosabb, ha mindenből többet húzol fel egyszerre.

kiegeszitok-karkoto

 

Öv

A táskán és a cipőn kívül az öv vált az elmúlt évek legfontosabb kiegészítőjévé. Nem panaszkodhatunk a változatosságra a vékonytól a vastag övig, minden divat. Lehet masnis, etnikus mintás, elegáns fémlánc, széles gumírozású és szegecses is.

kiegeszitok-ov

 

Táska

Legyen bőrből vagy rafiából, nagyméretű és valamitől különleges, ami lehet minta, egy plusz zseb vagy éppen egy fagolyós fogantyú. Minél több színű, annál több ruhához tudod majd felvenni. Ami még fontos, hogy passzoljon a cipőddel is!

kiegeszitok-taska

 

Lánc

Még mindig a méretes nyakláncok dominálnak. Alkalomra válassz csiszolt üveghatású gyöngysort, selyem rózsával – ha romantikus beállítottságú vagy. Igazi különlegesség a csillogó kövekkel kirakott, míg az India rajongóknak többsoros, pénzérmékkel dekoráltat ajánlunk.

kiegeszitok-lancok

 

Kitűző

A kitűzők most szövetből, tüllből, muszlinból, csipkéből menők és virágot formáznak. A diszkrétebb mérettől a tenyérnyiig, mindent megtalálsz, és ha elegáns helyre mész, biggyeszd a zakódra, blúzodra, vagy a toppodat, garantáltan feldobja az öltözéked.

kiegeszitok-kituzok

 

Kendő

A nyárnak is megvan a kendőválasztéka, könnyed anyagból, rojttal és bojttal bolondítva. Ezek a praktikus kiegészítők önmagukban is feldobják az öltözéket, hát még, ha kihasználod a bennük rejlő változatos kötési lehetőségeket.

kiegeszitok-kendo

 

Napszemüveg

Továbbra is folytatódik a hatalmas lencsék diadala, de ami fontos, csak azok nyújtanak valódi védelmet a nap káros sugaraival szemben, amelyek UV-szűrővel vannak ellátva. Ezért kizárólag optikusnál, szemüvegszaküzletben vásárolj, mert az utcai árusok által kínált árú ugyan olcsóbb, de minősége megbízhatatlan.

kiegeszitok-napszemuveg

 

Divattanácsadó: Maróti Mónika

 

Mustra