A nyolcvanas éveket idéző modell lett a legjobb

Egy modell szépségének meghatározásánál elsősorban a piaci trendek, divathullámok az irányadóak, mondta az Attractive ügynökség bookere az OurModel 2009 döntője után.

A nemrég véget ért OurModel 2009 modellverseny hét döntőse közül az Attractive modellügynökség a húszéves Pintér Petrát tartotta a legígéretesebbnek. "Egy modell szépségének a meghatározásánál elsősorban a piaci trendek, divathullámok az irányadóak. A legfontosabb a modell arca: elengedhetetlen a természetesség, a különlegesség. Petra '80-as éveket idéző szépsége jelenleg nagyon keresett a modellszakmában, magassága pedig minden típusú modellmunkához ideális, a kifutóktól kezdve a katalógus fotókig" - mondta Nagy Klára, a modellügynökség bookere.

Ourmodel_portr

 

Annak, aki a versenyen a legjobb akart lenni, több feladatokon keresztül kellett bizonyítania. Első körben a ferihegyi reptéren pózoltak a versenyzők a külföldi divatfotós, Michael Hermansen kamerája előtt. A reptéri fotózást követően a versenyzőknek önmaguk stylistjaként, két óra alatt kellett a saját, minél izgalmasabb és stílusosabb kollekciójukat összeválogatniuk. A verseny győztese egy egyéves, kizárólagos modellszerződést és egy kétszemélyes repülőutat nyert egy szabadon választott divatfővárosba.