Rihanna fodrásza heti 4 millió forintba kerül

A barbadosi énekesnő egyik védjegye a frizurája: bár biztosítást még nem kötött rá, de elképesztő összegeket áldoz rá. Hetente.

Rihanna nem szórakozik, ha a hajról van szó, ugyanis hetente mintegy 14 000 fontot, vagyis több mint 4 millió forintot fizet Hollywood egyik top hajstylistjának hetente, hogy rendben tartsa a frizuráját - írja a Daily Mail.

A popsztár pedig nem garasoskodhat, ugyanis a celebek egyik kedvenc fodrásza van a segítségére. Ursula Stephennek hajmeresztő 2000 font a napidíja, de ennyiért legalább biztos, hogy a lehető legjobban néz ki az énekesnő.

"Rihanna szeret új stílusokkal kísérletezni, de ez egy vagyonba kerül neki, mivel hetente több hivatalos jelenése is van" - mondta az egyik asszisztense. "Ursula azonban nemcsak a fodrásza, hanem közeli bizalmasa is, mindig együtt lógnak." Az énekesnő tavaly november óta, amikor sötétvörösre festette a haját, már 13 különböző stílust próbált ki, de a menedzsmentje kénytelen kifizetni az összeget, akármennyi is gyűlik össze, hiszen az extrém haja az imázs része.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek