Melyik a kedvenc cipője?

Nekem a Vágó Réka, melyik lenne? Szép, sőt, gyönyörű, virágos, rózsaszín, pezsgőt lehetne belőle itatni. De melyik adott igazán örömöket? A ronda sportcipők, bizony. A cipők között is érdemes a sóra gondolni, minek a hiánya fájna a legjobban?

cipik2

Kedvesek lehetnek a fétisek is, de cipőfétisem, legalábbis olyan erős nincs, hogy ki tudná váltani egy jó futás eufóriáját. Ezért nálam a kifejezetten csúnya, kizárólag leárazáson, minden esztétikai szempont mellőzésével vásárolt sportcipők a legjobbak. Szegények, nem tartanak ki mellettem évekig, mint a többi cipőm, fél - egy év alatt elkopnak, félretaposódnak, elpusztulnak, és egy könnycsepp nélkül nyúlok a következő csúfság felé.

Nem szeretem őket, mégis ezek a kedvenceim. Jó, a stoplist egyre szebbnek látom, és kezdem megszeretni, de az női lábon mégiscsak egy perverz darab, és a fekete-piros-fehér színek elég jók, vagány, sportos trió.

És az van ráírva: Predator, amitől rögtön magasabbra emelem a lábaim, gyorsabb vagyok és erősebb, csak úgy repül a műfű sarkaim nyomában. Nem mellesleg mindennél viccesebb 39-es stoplist venni kisfiúk között, akik nagyon nézik a magassarkús nénit, minekvan? Majd rájönnek.

Persze, aki cipőben csinálja, és nem sportol, meg tudom érteni, ha valami mást választ, de mégis melyik a kedvenc cipőjük?

Oszd meg másokkal is!
Mustra