Cumi, ami boldoggá teszi az apákat

Amíg kicsi a kölyök, neki tökmindegy, milyen formájú, színű és mintájú cumit tömnek a szájába. Viszont a focidrukker apáknak státuszszimbólummá is válhat a tárgy: a kedvenc csapatuk logójával díszített cumit szopogató kölyökkel az utcán és a játszón is lehet villogni. Vajon mi történik, ha egy Juventus-cumis és egy Real Madridos gyermek apukái találkoznak össze a játszón?



A cumival pedig még közel sincs vége a kínálatnak: a futballőrült apák cumisüveggel, partedlivel, csörgővel felszerelkezve indulhatnak háborúba vagy akár talpig beöltöztethetik a kicsit kedvenc csapatuk logójával díszített ruhákba: a rugdalózótól a zoknin keresztül a mini szabadidőruháig teljes a kínálat, sőt, étkészletet, pizsamát, hálózsákot, köntöst, és gyermek fürdőlepedőt is találtunk.

A logóval ellátott bébicuccokért ugyan mélyen a zsebünkbe kell nyúlni, de az elkötelezett hívők szívesen fizetnek kisebb vagyont egy-egy olyan kegytárgyért, amellyel (a gyereket felhasználva) fejezhetik ki imádatukat egy focicsapat iránt.

(Ezúton üzenem az illetékeseknek: gyárthatnának többféle Juventus-cuccot nőknek is, ha már.)
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek