Sítalpakon csúszik a babakocsi

Ha a baba még kicsi ahhoz, hogy szánkóra ültessék, vagy anyának kényelmetlen a szánkót húzni, maradhat a gyerek a biztonságos babakocsiban télen is. A kocsi kerekeire szerelhető sítalpak segítségével a babakocsi hóban, latyakban, jégen is elnavigálható.


Lelki szemeimmel már látom, ahogy az örök gyerek apák versenyt rendeznek a játszótér mögötti sík terepen: ki teljesíti hamarabb a távot a sítalpas babakocsikkal.

A kamikáze-gyerekek a boldogságtól visítanak, a gyengébb idegzetű anyukák pedig rémülten kapnak a szívükhöz, amint a kipirult arcú apukák faroltatják a babakocsit a havon, benne a gyerekkel.

A sítalpak, amelyeket ezen az oldalon árulnak 35 dollárért, bármelyik kis méretű szimpla vagy dupla kerékre felszerelhetők, körülbelül 30 centiméteres átmérőig.
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.