Tinédzser talált babakocsi-megoldást kerekesszékes anyáknak

Zanza!

Sharina Jonesra ötéves korában lőttek rá, így nem tud járni. Azóta eltelt 30 év és amíg az első gyerekét várta, azon gondolkodott, vajon hogyan tudja majd tolni a babakocsit úgy, hogy ő maga kerekesszéket használ. Szerencsére segítségére volt Alden Kain, egy detroiti középiskola diákja, aki segített neki megalkotni a két jármű hibridjét – olvasható a HuffPost oldalán.

Kain egy különleges tervezéssel foglalkozó osztályba jár, és hat hónapnyi munkába telt, hogy Jonesszal együtt megalkossák a kerekesszékes babakocsit. „Szuper érzés volt találkozni vele és beszélgetni vele arról, hogy mit szeretne és mit nem" – nyilatkozta a fiú a Michigan Catholicnak. „A közös ötletelések sokat segítettek abban, hogy miként működhet ez az egész – kezdve attól, hogy hova kerüljön a pelenkatartó, és miként tud Jones mozogni a székben" – tette hozzá.

Azt már Today-nek mondta el, hogy látni a nőt, amint a szerkeztetet használja nemcsak izgalmas volt, de akkor döbbent rá, hogy mennyire megérte ez az egész. Mutatunk egy videót is, amin a jármű látható, ha pedig a főszereplőkre kíváncsi, kattintson ide!

Blogmustra