Az új menő: 170 ezerért tanulhat pofára esni a kamasz

Legyen a neve mondjuk, rollerdeszka. Mert az igaz neve amúgy Two Wheels Smart Self Balancing Scooters Drifting Board Electric, azaz kétkerekű, magától egyensúlyozó, driftelő elektromos roller-deszka, ami ráadásul tíz kiló, még sokkal inkább ráadásul 170 ezer forint. Cserébe viszont közel tíz km/órával visz minket el kábé tizenkilenc kilométer távolságra. Na persze, csak miután megtanul az ember vele közlekedni, ami ahogy az már lenni szokott, közel sem olyan egyszerű, mint amilyennek a lenti videón tűnik. 

Azt mondják ráadásul, hogy ez új menőség, Niki Minajtól Justin Bieberig mindenki ezzel tolja, mondjuk nem vagyunk mi hülyék, nyilvánvalóan promóciós célból, és csak tökéletesen egyenletes útvonalon, mert ha bárki mutat nekem egy árva akár magyar celebet, aki végigmegy ezzel a pesti rakparton a Szabadság-hídtól az Erzsébetig, hát annak minimum videós kíséretet biztosítunk hozzá. 

A készüléket a talpunk alatt fekvő padok megfelelő erősségű nyomásával irányítjuk, ha előredőlünk vele, akkor gyorsul, ha oldalra,akkor kanyarodik, merthogy giroszkóp is van benne.

És több amerikai cég is folyamatosan azon hisztizik, hogy ki találta fel, és ki lopta. Pedig (persze, hogy) ez is Kínából jön, mint minden, aztán rögtön le is másolták ugyanott, viszont nem kizárt, hogy hamarosan egyre olcsóbb és gyorsabb példányokkal fognak előrukkolni. Amíg ez nem következik be, drukkoljunk, hogy ne ezt vésse fel kamaszgyerekünk a szülinapi kivánságlistára, mert egyelőre elég mélyen kéne a zsebünkbe nyúlni érte. 

Oszd meg másokkal is!
Mustra