Banánevő kisfiú az új internetes mém

Soha nem lehet tudni, hogy éppen mit fog felkapni az internet, a mémgyárosok és a humorral megáldott internetezők abszolút random módon hájpolnak egy fotót, amiből aztán gifek és további vicces fotók születnek. Így történt ez Carterrel is, a „banánevő kisfiúval”. 

A fotót május 12-én töltötték fel a Redditre, ahogyan a kisfiú fekete napszemüvegben, sapkában és sárga esőkabátban töm magába egy banánt. A kép azonnal sláger lett, az első 24 órában 73100 szavazatot kapott és 2600 kommentet. Az egyik ilyen kommentben valaki megemlítette, hogy fotosoppolni kellene a gyereket úgy, hogy éppen egy hatalmas robbanás legyen látható a fiú mögött. Ez annyira megtetszett a mémtársadalomnak, hogy azonnal három ilyen fotó is készült a srácról. 

Ugyanezen a napon még számtalan humoros kép készült a kisgyerekről, úgyhogy azonnal a Reddit főoldalára került, onnan meg egyenes út vezetett a Buzzfeed és a Mashable hasábjaira. Nézegesse meg a fotókat, megéri! 

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.