Kórházfigyelő: Róbert Károly Magánklinika – hálapénz ellen fizető vendéglátás

Írtunk már korábban magánklinikákról itt a kórházfigyelőben (jót is rosszat is), most pedig olvasói kérésre közzéteszünk egy beszámolót a Róbert Károly magánklinikáról. Lilla speciel ajánlja.

Róbert Károly Szülészeti-Nőgyógyászati Magánklinika, Budapest

Mikor szültél itt?

2008 és 2011.

Általános tapasztalat

Nagyon szép és kedves kórház. Sokba kerül, de nekem megérte.

Terhesgondozás

Az orvosom magánrendelőjébe jártam, de például ctg-re, aneszteziológushoz és vérvételre ingyen lehetett menni a kórházba, ezek TB-támogatottak. Időpontot kell kérni és általában be is tartják.

Pontozás: 10/9

Szülőszoba

Császárral szültem mind a kétszer és nem kellett vajúdnom, de a hangulata a szülőszobának kellemes, van hely az apukának, van nagy ágy,ahol még aludhatsz is, van bordásfal, labda, kád. A babával azt csinálják, amit kérsz. Mivel engem altattak, ezért a férjem kapta meg a gyereket mérés után, maszatosan, törölközőben és addig maradt vele, ameddig akarta. Ahogy magamhoz tértem, lehetett szoptatni. Szerintem a lehető legjobban csinálták.

Pontozás: 10

Gyermekágy

Van rooming-in. Első éjszaka nem ajánlják, hogy inkább aludj. Első szülésnél nem volt velünk első éjjel a baba, másodszorra igen. Jó fáradtak is voltunk, de szerintem jobb volt a gyereknek, hogy velünk volt. Olyan szobát kértünk, ahol a párom velem aludt (20000/éjjel) és
egy ágyas volt. Olyan volt az egész, mint egy kis lakás, ahol nyugisan elvagy és még enni is adnak.
A csecsemősök kedvesek azt csinálják, amit kérsz és készségesek. A gyerekorvos nő elég furcsa, de biztosan érti a dolgát, nálunk semmi zűr nem volt, de ő nem volt túl szimpatikus. A látogatók bejöhetnek a szobába.

Pontozás: 10/10.

Szubjektív véleményed a kórházról, a részlegről és az ellátásról

Nagyon szép és nagyon jó volt ott. Drága, de megérte kifizetni, hogy tényleg nyugiba legyek. Mindkét alkalommal hamar megjött a tejem és ehhez kellett a nyugi. A kaja lehetne jobb.

Ajánlod más anyáknak?

Igen.

---------------------------------------

Róbert Károly Szülészeti-Nőgyógyászati Magánklinika

1135 Budapest, Lehel út 59., C épület

Szülés ügyeletes orvossal és szülésznővel: 230.00.-

Szülés választott orvossal: 230.000.- plusz a szülészorvos vele egyeztetett díja

Választott szülésznő: +30.000 Ft

Ebben benne van: szülésvezetés, az újszülött ellátása, napi négyszeri étkezés (a la carte ebéddel),  az anya és az újszülött ápolása 4 napig, elhelyezés 2 ágyas fürdőszoba nélküli szobában 4 napig.

Érzéstelenítés (EDA, spinal, altatás): 50.000 Ft

Hotelszolgáltatások és további árak itt.

Telefonszám:         +36-70 377-4844, 06-1 451-2646
Nőgyógyászati szakrendelés: +36-30 259-8424

Szülőszoba:          06-1 452-9410

Szülészet-gyermekágy: 06-1 451-2653

   
   

www.robertklinika.hu

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.