21.450 forint iskolakezdési támogatást adhat a munkáltató

A munkáltató gyermekenként 21.450 forint adó- és járulékmentes iskolakezdési támogatást adhat a közoktatásban tanuló gyermekek szüleinek. A munkáltatói iskolakezdési támogatás gyermekenként, évente egy alkalommal, mindkét szülőnek adható. Így egy tanköteles korú gyermek iskolakezdését a munkaadók akár 42.900 forinttal is támogathatják. Több gyermek esetén ennek többszöröse is lehet az iskolakezdési támogatás összege, olvasható a Magyarországi Szülők Országos Egyesületének honlapján.

Az iskolakezdési támogatás 2009. július 1. és október 30. között tankönyv, taneszköz és ruházat vásárlásához használható fel. A juttatás kétféleképpen adható: vagy a termékek beszerzéséről szóló számla utólagos megtérítésével vagy Sodexho utalvánnyal.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.