Nyugodtan firkáld a falat!

Nemrégiben beszámoltam arról, hogy a kétévesem úgy gondolta, szebb lenne a fal egy kis graffitivel, és míg aludtam, kidekorálta nappali falát. A hozzászólásokból kiderül, hogy nem csak az én csemetém érez ellenállhatatlan vágyat a firkálásra. Megtaláltuk a megoldást: kifesthető faliképet a falra!

A kemény karton képet a falra téve a gyerkőc kedvére színezheti a falat anélkül, hogy utána újra kellene festeni a lakást. A cucc négyféle dizájnnal kapható: óceánt, őserdőt, Anglia térképét és világtérképet dekorálhatnak a művészi érzékkel megáldott gyerekek. A festhető, színezhető falikép méretéből adódóan egy ideig biztosan le lesznek foglalva: a termék 180x120 centiméter nagyságú.

A faliképet ezen az oldalon találtuk, 25 fontért árulják.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.