![Ha szereted a gombát, abból is adj hozzá egy keveset.](https://kep.index.hu/1/0/4059/40593/405932/40593291_dc741dc1b49e7ab28a19793c7e4df4f0_wm.jpg)
Hozzávalók 2 személyre
- 20 deka fehér grillkolbász
- 30 deka tagliatelle vagy spagetti (2 adag)
- 15 deka cukor nélküli gesztenyemassza
- 15 deka mascarpone
- ízlés szerint só, bors, fokhagymapor
- 15 deka reszelt parmezán
- 1 tk. vaj
Elkészítés:
Egy kevés olajban, oldalanként 5-7 perc alatt süsd készre a kolbászokat, majd midnegyiket karikázd fel. A tésztát lobogó, sós vízben főzd készre 10 perc alatt.
Ha elkészült a tészta, egyszerűen forgasd össze a többi szükséges alapanyaggal. Melegen tálald.
Nem kell bele más mint padlizsán és paprika, 50 perc alatt kész egy nagy befőttes üveggel.
Tovább olvasom