Olvasási idő kb. 1 perc
Csak egy kis változás, mégis hatalmas lesz a különbség. Kedvencünkből mi sosem hagyjuk ki a jó minőségű vajat, ami mellé vagy zsíros tejet, vagy egy kevés tejszínt löttyintünk. Nem ettől lesz egészséges, de sokkal finomabb a hedonista verzió.
Füstölt sóval még izgalmasabb.Diana Miller
Hozzávalók
2 személyre
- 4 nagyobb darab burgonya
- 1 nagy ek. puha vaj
- 1 deci tejszín
- ízlés szerint füstölt só, bors, szerecsendió
- Előkészítési idő: 10 perc
- Elkészítési idő: 35 perc
Elkészítés:
Főzd meg a bugonyát, majd pürésítsd. Ezek után add hozzá a vajat és a tejszínt, alaposan dolgozd el, majd egy kevés borssal, szerecsendióval és füstölt sóval ízesítsd.
Tényleg mérgezést okoz a bezöldült krumpli?
A burgonyával csak a baj van, ha nem fogy el néhány hét alatt.
Tovább olvasom