![A csirkemell is remek ehhez az olaszos fogáshoz.](https://kep.index.hu/1/0/3882/38820/388206/38820621_2961179_fd240a1a12aade5a69fbcff2b0aa6f73_wm.jpg)
Hozzávalók 2 személyre
A tetejére
- 4 közepes darab paradicsom meghámozva és apróra vágva
- 2 gerezd zúzott fokhagyma
- 1 kisebb csokor bazsalikom
- 1 nagyobb karika lila hagyma
- 5 darab olajbogyó
- 2 ek. olívaolaj
- ízlés szerint só, bors, oregánó
A húshoz
- 40 deka csirkemell felszeletelve
- 15 deka mozzarella
- só, bors és egy kevés olaj
Elkészítés:
A tetejére a paradicsomos keveréket vágd nagyon apróra, majd ízesítsd és tedd félre.
A húst kend meg egy kis olajjal, fűszerezd be és grillezd meg. Még forrón tedd rá a felkarikázott sajtot, és hagyd 5 perc alatt ráolvadni. Erre kanalazd a jéghideg paradicsomos keveréket, majd tálald pirítós tetején, vagy akár parmezános házi tésztával.
![Gombóc Artúr like a pro: 5 tipp, hogy úgy edd a csokit, ahogy a profik](https://kep.index.hu/1/0/3836/38366/383661/38366149_2927133_a9b818bd7e6b274a47f61aee07e0ae38_wm.jpg)
Nem mintha ne lehetne nekiesni a csokinak, de még annál is jobb képben lenni azzal, mit érdemes figyelni kóstolása közben.
Tovább olvasom