Hozzávalók 2 személyre
- 2 adag pizzatészta (cikkünk alatt találsz egy bögrés receptet)
- 0.5 bögre Marinara-szósz
- 15 deka articsóka falatnyi darabokra vágva
- 2 evőkanál fekete olíva
- 10 deka aszalt paradicsom felaprítva
- a tetejére szarvasgombaolaj és friss rukkola (elhagyható)
- 2 nagy evőkanál sörélesztőpehely
Elkészítés:
Nyújtsd a tésztát vékonyra, majd kend meg a Marinara-szósszal, és tedd rá a paradicsomokat, az olívát és az articsókát. A forró sütőben süsd készre úgy 10 perc alatt. Ha elkészült, szórd meg a sörélesztőpehellyel, majd friss rukkolával és szarvasgombaolajjal tálald.
Imádjuk a kényelmesen összedobható recepteket, és ha te is, csinálj gyorsan egy képernyőfotót, mert ezzel a pizzatésztaalappal két közepes vagy egy hatalmas pizzát is megsüthetsz, a lehető legegyszerűbben. Ha szereted a kenyérlángost, akkor annak az ízét is felidézheted, ha paradicsomos alap helyett tejföllel, baconkockákkal és lila hagymával készíted.
Tovább olvasom