
Hozzávalók 2 személyre
- 2 ek. olívaolaj
- 0.5 db lila hagyma apróra vágva
- 400 g hámozott paradicsom apróra vágva
- 2 evőkanál méz
- ízlés szerint só, bors, fahéj, paprika, oregánó
- 400 g főtt fehérbab
- 150 g spenót durván összevágva
- 1 csokor friss petrezselyem apróra vágva
- fetamorzsa a tetejére
- 2 ek. zöld olívabogyó
Elkészítés:
Ezt nagyjából félálomban is el tudod készíteni: készíts elő, majd forgass össze minden hozzávalót, és adj a keveréknek néhány órát a hűtőben.

Ha már utazni most nem tudunk, egy-két egzotikus fogással azért még feldobhatjuk az étkezéseinket. Ezzel a görög rétessel nem vállalsz sok kockázatot, egy kicsit ismerős, mégis egészen új változata a mi réteseinknek.
Tovább olvasom