Ezt az 5 egyszerű, csicseriborsós fogást próbáld ki!

Hogy állsz a csicseriborsóval? Olyan recepteket mutatunk, amelyek segítségével még az is megszereti majd, aki eddig esetleg ellenállt, vagy nem volt ötlete, hogy a hummuszon kívül mit lehetne belőle készíteni. Mindegyik recept viszonylag könnyen összedobható és nagyon egészséges.

Imádjuk a csicseriborsót, mégpedig nemcsak az ízét, hanem az élettani hatásait is, hiszen kiváló rostforrás, amivel normalizálhatjuk a vérnyomásunkat, kordában tarthatjuk az étvágyunkat, de még a koleszterinszintet is segít csökkenteni. Növényi eredetű fehérjékben gazdag, és számos olyan tulajdonsága van, amelyek segíthetnek a vércukorszint kezelésében.

Ha nemcsak a csicseriborsót szereted, hanem a spenótot is, akkor tessék, már meg is találtad az ideális vacsorádat. Van még benne lágytojás is, de azt biztos szereted, ugye? 

Csicseriborsóval jól lehet helyettesíteni a húst, szóval ha húsmentes napot tartanál, készítsd el ezt a jó gazdag csicseris köftét vacsorára.

Párosítottad már valaha a karfiolt és a csicseriborsót? Ha eddig nem, akkor itt az ideje kipróbálni! 

A cikk az ajánló után folytatódik

Megjelent az új Dívány-könyv!

A Dívány magazin új kötetével egy igazi 20. századi kalandozásra hívunk. Tarts velünk és ismerd meg a múlt századi Magyarországot 42 emberi történeten keresztül!

Tekintsd meg az ajánlatunkat, kattints ide!

hirdetés

Akár müzliszeletnek is nevezhetjük a következő sütés nélküli finomságot, hiszen zabpehely, datolya és étcsoki is van benne. No meg csicseriborsó!

Igazi keleti hangulatú vacsora hús nélkül, egészséges hozzávalókból.

Oszd meg másokkal is!
Mustra