5 isteni őszi leves egy rakás izgalmas alapanyaggal

Ne kattints, ne olvass tovább, ha a hagyományos ízeket és a megszokott kombinációkat szereted!

Néha jó új ízeket kipróbálni, és ha nem tettük volna, most nem tudnánk, milyen finom lehet egy krémleves kókusztejjel, az édesburgonya mazsolával vagy a karfiol gránátalmával.

H a egy nehezebb húsétel elé van szükséged egy könnyű, sütőtökös levesre, kínáld ezt a változatot.

A karfiol aromája mellé egy kanál gránátalmamag is nagyon jól illik. Simán jó lesz karácsonyi, kímélő levesnek is az ünnep valahányadik napján. 

Ebben az édesburgonya-levesben remek a dió, és ha az mégsem tetszik, mazsolás csicseriborsóhoz adj egy kevés fahéjat, és azt kanalazd ki a leves közepéből.

Talán furán hangzik a tök-kókusz kombináció, de adj neki egy esélyt. Még az is lehet, hogy felkerül az állandó őszi étlapra ez a különlegesség is.

Feldobhatod a pasztináklevest egy kis megpirított kenyérszelettel vagy kiflivel, némi szarvasgombaolajjal és szerecsendióval. 

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.