Koleszhangulatban: 5 gyors fogás, ami tényleg finom lesz mikróban

Van olyan, hogy nincs az embernek kedve túl sokat és hosszú ideig főzni egy-egy hosszú nap után – vagy előtt. Ha beéred egy gyors, egyszemélyes mikrós fogással, ezeket a recepteket próbáld ki!

Nem szükségszerűen lesz gumis vagy száraz minden, ami mikróban készült. Ha ezekkel a fogásokkal próbálkozol, néhány perc alatt élvezhető minireggeliket és -vacsorákat dobhatsz össze. 

Ha az ember éppen egyedül van otthon, nem mindig van kedve spéci desszertekkel ügyeskedni. Ez a csokidarabos-bögrés pillanatok alatt elkészül, és mosogatni is alig kell utána.

A sajtos tészta nem csak amerikai változatban finom, jól meglocsolva tejföllel is adja, ahogy ebben a kissé kifinomultabb, diós, aszalt szilvás változatban is. 

Mexikói töltött krumpli : ha bírod a csípőset, ebben bőven belefér. Ha nem, akkor csak hagyd, hogy a kedvenc sajtod ráolvadjon a forró krumplira, és tálald hideg guacamoléval.  

Az igazi persze a klasszikus bundás kenyér, ám ha helyzet van és beéred egy bögrényi adaggal, készítsd el a mikrós változatot.  

Olykor csak elfogyaszthat az ember egy adag csokis sütit úgy, hogy a munka nagyját igyekszik megúszni. Ennél a sütinél is a mikró végzi el a munka nagy részét:

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.