Koleszhangulatban: 5 gyors fogás, ami tényleg finom lesz mikróban

Van olyan, hogy nincs az embernek kedve túl sokat és hosszú ideig főzni egy-egy hosszú nap után – vagy előtt. Ha beéred egy gyors, egyszemélyes mikrós fogással, ezeket a recepteket próbáld ki!

Nem szükségszerűen lesz gumis vagy száraz minden, ami mikróban készült. Ha ezekkel a fogásokkal próbálkozol, néhány perc alatt élvezhető minireggeliket és -vacsorákat dobhatsz össze. 

Ha az ember éppen egyedül van otthon, nem mindig van kedve spéci desszertekkel ügyeskedni. Ez a csokidarabos-bögrés pillanatok alatt elkészül, és mosogatni is alig kell utána.

A sajtos tészta nem csak amerikai változatban finom, jól meglocsolva tejföllel is adja, ahogy ebben a kissé kifinomultabb, diós, aszalt szilvás változatban is. 

Mexikói töltött krumpli : ha bírod a csípőset, ebben bőven belefér. Ha nem, akkor csak hagyd, hogy a kedvenc sajtod ráolvadjon a forró krumplira, és tálald hideg guacamoléval.  

A cikk az ajánló után folytatódik

Megjelent az új Dívány-könyv!

A Dívány magazin új kötetével egy igazi 20. századi kalandozásra hívunk. Tarts velünk és ismerd meg a múlt századi Magyarországot 42 emberi történeten keresztül!

Tekintsd meg az ajánlatunkat, kattints ide!

hirdetés

Az igazi persze a klasszikus bundás kenyér, ám ha helyzet van és beéred egy bögrényi adaggal, készítsd el a mikrós változatot.  

Olykor csak elfogyaszthat az ember egy adag csokis sütit úgy, hogy a munka nagyját igyekszik megúszni. Ennél a sütinél is a mikró végzi el a munka nagy részét:

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek