5 különleges, nyári Pavlova

Pavlovát készíteni nem nehéz, csak tarts be minden szabályt, és olyan gyümölcsöt válassz, aminek épp szezonja van. Mi készítettünk pár gyümölcsöset, de krémsajtos és fűszeres is van a receptek között.

Nem állítjuk, hogy a Pavlovát nem kell a sütőben szárítani viszonylag sokáig, de nagyon is megéri, mert egy klassz, elegáns nyári desszert lesz a végeredmény. Nem is egy, mindjárt öt!

A grillezett nektarin egy kis mézzel és limoncellóval lett még finomabb ebben a desszertben.

A csonthéjasok bőven kaptak szerepet ebben a desszertben: a pisztácia mellett egy kevés diólikőr is került a barackok mellé, így lett igazán finom a végeredmény.

Ez a gránátalmás desszert annyira elegáns, hogy vendégváráskor, egy nyári bulin vagy szülinapon is megállja a helyét.

Ha megúsznád a gyümölcsök aprítását, kanalazz egy klassz, nyári gyömbéres krémet a ropogós sütemények közepére, majd következzen egy nagy adag házi tejszín és fehércsoki-krém.

Néhány érett mangó és ananász, és a legegyszerűbb Pavlovából is különleges desszert lesz. Ha vendégek jönnek, mini adagokban is készítheted, így még egyszerűbben tálalható.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.