5 izgalmas nyári szörp pofonegyszerűen

Eléggé béna vagy a konyhában? Látszólag lenyűgözve, valójában irigykedve nézed azokat, akik mindenféle finomságot fejből összedobnak és recept nélkül is érzik, hogyan lesz tökéletes a végeredmény? Te is menőznél már valami izgalmassal a bulikban és közösségi oldalakon, ami másnak még nem jutott eszébe? Lennél már fine diniggal vagánykodó Insta-sztár, de még nem tudod, hogyan? Hoztunk néhány különleges szörpöt, ezeket tényleg nulla, de valóban semmi konyhai rutinnal össze tudod dobni.

Ha pedig a konyhai rutinod páratlan, akkor is érdemes tovább olvasnod: néhány speckó szörpöt hoztunk, amit sütemények krémjébe, koktélokba és gyümölcslevesekbe is keverhetsz extra ízesítőként. 

Nem is kell megállnod annál, hogy pohárból fogyaszd ezt az egresszörpöt: szuper lesz nyári gyümölcskrémlevesek tetején, de egy sajttorta krémjében is jó helye van.

Ha nagyon megszereted ezt a klassz fekete ribizlis szörpöt, próbáld ki egy kanál mézzel elkeverve, vajas kalácsszeletre csorgatva is.

Az ibolyaszörp önmagában is finom, de jeges, kávés koktélokban, egyszerű fagyikon és salátaöntetbe keverve is sikered lesz vele úgy, hogy közben nem is kellett sokat dolgoznod az extra hozzávaló elkészítésével. 

A gyömbér nemcsak egy egzotikus fűszer, de hasznos is a szervezetednek, főleg, ha gyulladáscsökkentő, vitaminokkal teli alapanyagot keresel, ami még az emésztésedet is javítja.

Nem csináltuk túl nagy adagban, így biztosan nem lesz ideje megromlani a hűtőben. Ha mégis ettől tartasz, csorgass ebből a citrusos szörpből keveset egy-egy tányér jéghideg madártej tetejére is.  

Oszd meg másokkal is!
Mustra