Diéta vagy ételérzékenység esetén sem kell lemondani a finom falatokról, sőt, az édességekről sem. A klasszikus brownie-ra megszólalásig hasonlító receptek közül most három ínyenc verziót mutatunk. A végeredmény édes, illatos, és egyáltalán nem száraz.

Mindegyik recept gluténmentes, de van cukormentes, lisztmentes, sőt, vegán verzió is.

A cikk az ajánló után folytatódik

Mondd meg te, melyik az ország legjobb fejlesztő kezdeményezése!

 

Mától mindenki számára elérhető az Edison100: az a 100 innovatív és jövőbarát
kezdeményezés, amelyek óvodások és iskolások jövőben kritikus tudását és készségeit
fejlesztik iskolai kereteken túl 2020-ban. Idén szülők jelölték a gyerekeket fejlesztő szervezeteket, és a 440 jelölés feldolgozása és szűrése után végül szakmai zsűri választotta ki azt a százat, akiket most bemutatnak a szülőknek. Az Edisonplatform kiemelt célja, hogy hiteles iránytűként segítsen a szülőknek, akik keresik a lehetőségeket a gyerekeik
fejlesztéséhez, és szeretnének tudatosan készülni a jövőre. 

A lista szereplői közül saját kategóriájában legkiemelkedőbbeket augusztus 26-án díjazzák, emellett augusztus 6-tól közönségszavazás is indul, hogy kiderüljön, a szülők és pedagógusok véleménye szerint, melyik kezdeményezés érdemes a közönségdíjra. Szavazz te is a szerinted legkiemelkedőbb kezdeményezésre!

Tovább a szavazásra!

Promóció

Kezdjük a klasszikus verzióval, ami a tökéletes, csokis brownie-élményt nyújtja, ráadásul liszt nélkül. A klasszikus csokis brownie alaprecept itt található. (Diétának és érzékenységnek megfelelő fagyival is tálalhatjuk.)

Igazi fitfoodnak számít ez az édesburgonyával és növényi sziruppal készülő brownie.

A vegánokról sem feledkeztünk meg: csicseriborsós brownie-receptünkkel a sikerélmény – kezdőknek is – garantált.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.