Ha imádod a mexikói ételeket, gyúrós változatban is próbáld ki. Nem is kell mellé semmi más, csak egy nagy adag kukoricás rizs és friss, hideg tejföl a tetejére.
![Sajt is mehet a tetejére.](https://kep.index.hu/1/0/3336/33369/333694/33369436_2556730_91066c34602b423b3ec552307e65fe0b_wm.jpg)
Hozzávalók 2 személyre
- 40 deka csirkemell
- ízlés szerint só, bors, kömény, római kömény, csili, füstölt paprika, koriander
- 3 evőkanál étolaj
- 1.5 deci paradicsomszósz
- 0.5 bögre kukorica
- 0.5 bögre konzervfeketebab
- 1 teáskanál vaj
- 1 nagyobb darab megtisztított paradicsom felkockázva
- 2 kisebb darab friss jalapeno felaprítva (elhagyható)
Elkészítés:
Semmi más dolgod nem lesz vele, csak a besózott csirkemellcsíkokat a forró olaj és vaj keverékén kifehéredésig sütni, majd sorban hozzáadni minden egyéb hozzávalót, és ha szükségesnek látod, egy kevés vizet is. Ha megpuhult a hús, kanalazd sütőben felmelegített tortillacsipszek (vagy párolt rizs) tetejére és tálald tejföllel, paradicsomos salsával és guacamoléval.
![Ezért lesz rágós a csirkemell](https://kep.index.hu/1/0/3169/31690/316907/31690725_2432241_baa10f6d24507e099538854cc170b152_wm.jpg)
Már ha rágós lesz. El is lehet kerülni, mutatjuk, hogyan.
Tovább olvasom