Olasz saláta, füstölt sajt és paella – így dobd fel a csirke-rizs kombót!

Évek óta hatalmas trend csirkét enni rizzsel – talán van már annyi ideje divatban ez a fogás, hogy egy picit kezdjük is unni a hagyományos, egyszerű változatban. Szuper, hogy fehérje, remek, hogy keményítő, oké, hogy épülnek az izmok, de még jobb, ha ez az egész úgy történik, hogy jót is eszünk közben. Ezen a héten kedvenc csirkés-rizses receptjeinket gyűjtöttük össze!

Hol van már a ragadós, menzás rizses hús? Rizs és hús, de izgalmasan: három kedvencünket mutatjuk.

Csirke füstöltsajt-szósszal és aszalt szilvával

Ebben a változatban a füstölt sajt és a szilva teszi izgalmassá a csirke és a rizs viszonylag semleges ízét. Ha ínyenc vagy, ezzel a verzióval próbálkozz!

Csirkés-garnélás paella

Ha egy kicsit egzotikusabb változatban próbálnád ki a jól ismert gasztroduót, és szereted a tenger gyümölcseit, akkor ez a paella lesz számodra tökéletes ebéd. Fűszeres, zöldséges és nagyon egyszerűen elkészül. 

Csirkés-rizses saláta olasz fűszerekkel 

Ha imádod az olasz ételeket, és titokban legszívesebben pizzát ennél trendi gyúrós kaják helyett, akkor válaszd ezt az olasz salátát, amiben rengeteg olasz fűszer, paradicsomszósz és egy jó adag parmezán teszi izgalmassá a húst és az egyszerű köretet. A legjobb benne az, hogy másnap, hidegen is tökéletes. Ha így eszed, néhány szem koktélparadicsommal, rukkolával és olívabogyóval dobd fel!

Oszd meg másokkal is!
Mustra