Hol van már a ragadós, menzás rizses hús? Rizs és hús, de izgalmasan: három kedvencünket mutatjuk.
Csirke füstöltsajt-szósszal és aszalt szilvával
Ebben a változatban a füstölt sajt és a szilva teszi izgalmassá a csirke és a rizs viszonylag semleges ízét. Ha ínyenc vagy, ezzel a verzióval próbálkozz!
Csirkés-garnélás paella
Ha egy kicsit egzotikusabb változatban próbálnád ki a jól ismert gasztroduót, és szereted a tenger gyümölcseit, akkor ez a paella lesz számodra tökéletes ebéd. Fűszeres, zöldséges és nagyon egyszerűen elkészül.
Csirkés-rizses saláta olasz fűszerekkel
Ha imádod az olasz ételeket, és titokban legszívesebben pizzát ennél trendi gyúrós kaják helyett, akkor válaszd ezt az olasz salátát, amiben rengeteg olasz fűszer, paradicsomszósz és egy jó adag parmezán teszi izgalmassá a húst és az egyszerű köretet. A legjobb benne az, hogy másnap, hidegen is tökéletes. Ha így eszed, néhány szem koktélparadicsommal, rukkolával és olívabogyóval dobd fel!