Rod Stewart bútorai között lomizhatsz

Több mint hatvan darabos bútorkollekciójától válik meg Rod Stewart, a jó hír az, hogy online is lehet licitálni.

Szeptember 11-én lesz az árverés, ahol Rod Stewart bútorai között lehet válogatni. A jó hír az, hogy már hatvan fontos kikiáltási áron is be lehet szerezni néhány ereklyét, és a legdrágább darab esetében is olyan 3000 fontos eladási árral kalkulálnak. Online is lehet licitálni, csak előre be kell regisztrálni az eseményre, és biztosan találni akár magyar céget is, aki jutányosan elhozza a kis delfinfej karfás trónt a London melletti aukciósháztól. 

Stewart a hírek szerint eladta egy birtokát Essexben, és úgy döntött, hogy megválik néhány értékes bútorától is, de ahelyett, hogy megvárná, hogy elszállítsák a lomisok, inkább megkeresett velük egy aukciósházat, akik boldogan segítenek túladni a visszafogottnak egyáltalán nem nevezhető darabokon.

Nem állítjuk, hogy egy néhány négyzetméteres garzonba beillik a leopárdmintás trón, de az angyalokkal díszített bronz kisasztal pont jól jöhet a bejárati ajtó mögé, hogy arra dobálja az ember a kulcsot, a számlákat meg télen a kesztyűjét. A gyűjtemény szeptember hetedikétől tekinthető meg teljes pompájában, majd tizenegyedikén tartják az árverést, aminek az online közvetítésére itt lehet jelentkezni. Addig is összeszedtünk néhány képet a galériában, hogy mikre is lehet számítani. 

Oszd meg másokkal is!
Mustra