Kinek áll jobban: Selena Gomez vesedonorja vs. Paris Jackson

A People's Ones To Watch bulin ment a fehér és a piros, a divathéten pedig a tollas. Szavazz a legjobbra!

Múlt héten többek között Katy Perry és Marion Cotillard diszkógömb ruhájáról szavazhattatok, ezúttal a hollywoodi People's Ones To Watch buli celebnői és a divathét körül flangáló Vogue szerkesztő és blogger tollas dizájner ruhájáról dönthettek. Részletek a hajtás után!

Francia Raisa vs. Paris Jackson

Viccesen összepasszol a People's Ones To Watch eseményen résztvevő celebnők neve, ráadásul Selena Gomez legjobb barátnője és vesedonorja Francia Raisa és Michael Jackson lánya is fehérben indultak el otthonról. A Dailymail.co.uk sasszemű szerkesztői világítottak rá, hogy a kövekkel kirakott áttetsző felsőrész alatt még látszik az életmentő szervátültetésen szerzett sebhely, amit valószínűleg nem is nagyon akart takargatni a 29 éves kaliforniai színésznő, aki gyöngyökkel kirakott blézert, pantallót és nude körömcipőt választott a bevállalós felsőhöz.

Raisához képest Michael Jackson 19 éves lánya úgy festett ,mintha nem is vörös szőnyeges buliba, hanem valami zenei fesztiválra készült volna, bár legalább most nem mezítláb vagy szőrös hónaljjal provokált, mint a VMA-díjátadón. Jackson egy kényelmes hétköznapias barna szandállal kombinálta az Andreas Kronthaler for Vivienne Westwood által tervezett fehér egyrészest. Szerinted kinek állt jobban a fehér, szavazz!

Francia Raisa vs Paris Jackson
Getty Images

Kinek áll jobban a fehér?

Alisha Marie vs. Shan Boodram

A People magazin partijára volt hivatalos a több millió követőt számláló YouTube sztár, Alisha Marie, aki magasított derekú piros pantallóval és doboz táskával kombinálta a színben harmonizáló spagettipántos felsőt. De nem ő volt az egyetlen, aki piros nadrágban érkezett a menő NeueHouse-ban tartott eseményre, hanem a magát szexológusnak, írónak és vloggernek valló Shan Boodram is, aki láncokkal és bikinifelsőnek látszó toppal vette fel a bő nadrágot. Szerinted ki volt a jobb? Szavazz!

Alisha Marie vs Shan Boodram
Getty Images

Kinek áll jobban a piros nadrág?

Giovanna Battaglia vs. Caroline Daur

Míg a vörös szőnyegen a fehér és piros volt felkapott, addig a nemzetközi divathétre érkező szakemberek szerint a tollal megbolondított ruha a divat a szezonban. A Vogue Japán és a W Magazin szerkesztője, Giovanna Battaglia a párizsi Moncler Gamme Rouge bemutatójára igyekezett ebben a sárga virágokkal hímzett kék együttesben, aminek a biztonság kedvéért még egy kis toll is került az aljára. Caroline Daur blogger a divathét New York-i állomásán garbóval és zoknival viselte a tollas Prada ruhát. Kin áll jobban a mutatós luxusruha, szavazz!

Giovanna Battaglia vs Caroline Daur
Getty Images

Kinek áll jobban a tollas ruha?

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek