A Zara most Manolót koppintja

Elég nyilvánvaló a hasonlóság. különbség is. 15.995 forint vs. 250.000 forint.

A Daily Mailen futottunk bele a hírbe, miszerint a divatmániások sikongatnak az örömtől, ugyanis Manolo Blahnik 965 dolláros Hangisi cipőinek pink mását az eredeti ár 15,6-ed részéért megkapják a Zarában. Kicsit érthetőbben ez úgy hangzik, hogy a 965 dolláros, azaz közel 250 ezer forintos, strasszokkal díszített szaténcipő hasított bőr mását már 15.995 forintért beszerezheti, aki akarja.

Szerinted?

  • A 15.995 forint is sok ezért. 240
  • Hurrá, megyek vásárolni! 91
  • Pofátlan nyúlás! 77

A Zara cipő persze nem pont ugyanolyan, egyrészt bőrből van, másrészt csak 5,6 centi magas a sarka és hátul nem zárt. A Manolo cipő kapható 105 és 70 milliméteres sarokmagassággal, náluk egy klasszikus körömcipőről van szó, amit 12 színben lehet megvásárolni – a Zara csak a pinket utánozta le. Persze egy fast fashion óriástól ez a típusú inspirálódás nem meglepő húzás, a hazánkból már kivonult Marks & Spencer kékben, pinkben és ezüstben hozta le a fazont 35 fontos áron (11.600 forint).

A Manolo Blahnik menedzserei biztos nem örülnek annyira a boltok húzásának, mint azok, akik megpróbálják majd a kristályos fast fashion cipőikről azt kummantani, hogy Manolo Blahniktól rendelték őket. Te mit gondolsz? Meg vagy még lepve?

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.