A Zarában is beszerezheted a Prada tollas szandálját

A fast fashion márka 9995 forintért árulja az olasz divatház nyári cipőjének a hasonmását.

Azt még nem tudni, hogy Stefano Gabbanához hasonlóan egy napon a Zara is elnézést kér-e majd koppintásaiért, de egyenlőre úgy tűnik, hogy a könnyebbik utat választja és gátlástalanul inspirálódik a nagy divatházaktól.

Így mutatta be tollas szandálját a Prada.
Így mutatta be tollas szandálját a Prada.Estrop / Getty Images Hungary

Az Inditex márkának ezúttal a Prada 2017-es tavaszi-nyári kollekciójának egyik bézs színű, tollas szandálja tetszett meg, így ahhoz hasonlót ő is piacra dobott 9995 forintért, ami valóban aprópénz ahhoz képest, hogy az eredetiért 550 fontot, körülbelül 198 ezer forintot kérnek a luxusáruházakban.

These go well with the beach . . Spring Book for Holts photo: blaise misiek styling: jeanie lee . . . . #blaisemisiek #fashiondesign #studiolighting #lekkerzine #photography #photographer #productphotography #advertising #studioFashion #* #marketing #photooftheday #picoftheday #instadaily #photoshoot #artdirection #fashionphotography #instafashion #fashionshoot #adwork #lighting #photographer #stilllife #fashion #pradasandal #stilllifephotography #profoto #fancyfeet #beachwego #prada

Una publicación compartida de B l a i s e M i s i e k (@blaisemisiek) el

A Daily Mail információi szerint az eredetit már több webáruházból elkapkodták, de az olcsósított verzióra a hazai Zarában is le lehet csapni.

Íme a Zara féle verzió.
Íme a Zara féle verzió.zara.com

A kettő lábbeli között a legszembetűnőbb különbség, hogy míg a Prada szandálján úgy fest, mintha a boka köré tekeredne a toll, addig a Zaránál az inkább a pompon szerepét tölti be. Ti mit gondoltok a hasonlóságról, szavazzatok!

Szerintem...

Oszd meg másokkal is!
Mustra