Melyik a menőbb celeb testvérpár?

Számos ismert testvérpár él reflektorfényben manapság, így adja magát, hogy megszavaztassuk, vajon melyik celebdinasztia kölykei rittyentik ki magukat a legprofibban a hétköznapokban és a vörösszőnyeges eseményeken. A hajtás után mutatjuk a versenyben lévő, divatházak körül lebzselő celebpárosokat!

Kendall és Kylie Jenner

A valóságshowhősök az elmúlt időszakban jól menő Instagramsztárrá, modellé, valamint táska- és rúzsszakértővé léptek elő. A Kardashian-Jenner família egyik legvállalhatóbb arcaként emlegett Kendall Jenner és az időközben arcot, illetve mellméretet váltó testvére gyakran öltöznek össze a vörösszőnyeges eseményeken, mindketten szeretik például a feketét, a csillogó estélyiket és a sportos cuccokat.

Kim és Kourtney Kardashian

Hogy gyorsan letudjuk a Kardashian-Jenner vonalat, nézze meg az egyre hülyébben öltöző 35 éves Westné és 37 éves nővére, Kourtney Kardashian stílusát is. A róluk készült fotók alapján elképzelhető, hogy a háromgyermekes nővér olykor szeretné túl- vagy alulöltözni húgát, csak az jól láthatóan nem egyszerű feladat. A testvérpár egyébként gyakran bukkan fel nude színű, áttetsző, fekete, fehér valamint arany színű dizájnerruhákban az A-listás rendezvények környékén.

Bella és Gigi Hadid

A milliárdos ingatlanfejlesztő apától és modell anyától származó lánytestvérek anyjukhoz hasonlóan szintén modellkedéssel foglalkoznak, bár valószínűleg vígan megélnének az Instagramposztokból befolyt összegekből is. A 21 éves, év modelljének megválasztott Gigi Hadid és 20 éves nővére a fent említett celebnőkhöz hasonlóan rengeteget repked a világban és csakis a legmenőbb vacsorákon, bemutatókon és megnyitókon tűnnek fel.

Kaia és Presley Gerber

A jóképű kamaszok a világ egyik legismertebb és legszebb veterán modelljének, Cindy Crawfordnak a gyerekei. Az anyjára hasonlító 15 éves Kaia Gerberért évek óta kapkodnak a divatházak, így fiatal kora ellenére dolgozott az Alexander Wangnek és a Miu Miunak, sőt a Vogue elején is pózolt már. A 17 éves Presley Gerber is modellkedéssel szerez magának hírnevet a celebvilágban, a sármos modell végiglejtett a Dolce & Gabbana, a Tommy Hillfiger és a Moschino kifutóján is a közelmúltban. A szerencsés gyerekek gyakran jelennek meg anyjukkal együtt a különféle vörösszőnyeges eseményeken.

Jaden és Willow Smith

A reflektorfényben felnőtt Smith gyerekeket nem kímélte a sajtó az elmúlt években, Will Smith fiát például gyakran le is hülyézték mélyenszántó életbölcsességei miatt, aztán 2016-ban mégis őket választották meg az év új divatikonjainak a londoni British Fashion Awardson és olyan legendás divazházak kapkodtak értük, mint a Chanel vagy a Louis Vuitton. A Smith gyerekek esetében még azon sem lepődnénk meg, ha a zenei vagy filmes karrier helyett hosszútávon a divatvilágban szeretnének majd elhelyezkedni.

Melyik a menőbb páros?

  • Kaia és Presley Gerber 830
  • Bella és Gigi Hadid 543
  • Kendall és Kylie Jenner 445
  • Jaden és Willow Smith 206
  • Kim és Kourtney Kardashian 74
Blogmustra