Kerekesszékes modellel reklámoz egy fehéreműmárka

A most 33 éves Gemma Flanagan öt évvel ezelőtt álmai életét élte, a British Airwaysnél volt légiutas-kísérő, állandóan járta a világot. Aztán egy ritka autoimmun betegség, a Guillain-Barre-szindróma miatt teljesen megváltozott az élete.

Ez a ritka betegség általában a végtagok végeiről induló zsibbadással kezdődik, majd az esetek nagy részében átmeneti bénulással, légzésnehézséggel és hasonlókkal jár. A szerencsés esetekben néhány hét alatt lezajlik a betegség, de Flanagan esetében nem így történt.

Miután megjelent nála a betegség, egy évig volt intenzíven és rehabilitáción, és azóta sem épült fel teljesen, jelenleg is kerekesszékbe kényszerül. Mostanra teljesen megváltozott az élete, de nem hagyta, hogy a betegsége elhatalmasodjon rajta.

"Újra meg kellett találnom önmagam, újra meg kellett tanulnom szeretni a (kissé megváltozott) testem. Nehéz volt, de tudom, hogy most egy erősebb, kedvesebb, másokra jobban odafigyelő ember vagyok, mint korábban valaha. Büszke vagyok rá, hogy túl tudtam tenni magam egy ennyire negatív dolgon, és valami pozitívat tudtam belőle kihozni" – mondta Flanagan a Daily Mailnek.

A pozitív, amit kihozott az, hogy modellkedni kezdett, ezzel színesítve a világban megtalálható modellek palettáját. A legutóbbi munkája a Curvy Kate nevű fehérneműcéggel volt, ami kifejezetten plus size nőknek kínál fehérneműket.

A Curvy Kate a kampányaiban fontosnak tartja, hogy mindenféle testalkatú modell szerepeljen a hirdetéseiben, a mostani kollekcióhoz készült reklámban is van Flanagan mellett olyan modell, akinek például tűzfolt van az arcán, vagy éppen olyan modell, aki kopaszodik.

Flanagan nemcsak fehérnemű modellként dolgozik, mindenféle kampányokban szerepel, ez a fenti kép például a Cosmopolitan számára készült róla még tavaly.

A legtöbb modellhez hasonlóan ő is jár divatbemutatókra, de a legtöbb modellel ellentétben természetesen kerekesszékben teszi mindezt.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek