Melyik celebnőn jobb az aviátor kabát?

Szerintünk nem kicsit alulértékeltek az irhával bélelt bőrkabátok, azaz az aviátor dzsekik – éppen ezért arra gondoltunk, hogy múltkori heti kedvences cikkünk után a szokásos hétfői posztunkba is olyan hírességeket válogatunk, akik ezt a ruhadarabot viselték a közelmúltban. Ilyen például Chloë Moretz és Karlie Kloss is, akik a világos gallérú változatra, illetve Rihanna és Alexa Chung is, akik pedig a barnás verzióra szavaztak. Bekerült a válogatásunkba egy Prada-kabát is, sőt kettő: egyet Anna Dello Russón, a másikat pedig egy férfin, Bryanboyon láthattunk viszont.

Chloë Moretz vs. Karlie Kloss

Ki a jobb?

Chloë Moretzet január 20-án fotózták le, amikor Párizsban legújabb filmjének, Az ötödik hullám-nak premierjére igyekezett. A színésznő egy virágos betéttel díszített ruhához vette fel az említett dzsekit, aminek fekete bőrrésze kontrasztot képezett a világos irhabéléssel. Moretz valószínűleg nem is tervezte, hogy sokáig marad a szabad levegőn, ugyanis a miniruhához csak egy fekete magassarkút vett fel. Kiegészítőkből nem sokat vett fel: csak egy nyakláncot láttunk rajta, a natúr smink mellé pedig vörös ajkakat viselt.

Karlie Klosst ugyanazon a napon pár ezer kilométerrel arrébb, New Yorkban fotózták le. A modell basic felsőt, mintás szoknyát, fekete harisnyát és combcsizmát vett fel a nagyzsebes változathoz, kezében pedig egy Balenciaga-táskát cipelt. 

Rihanna vs. Alexa Chung

Rihanna vagy Chung?

Rihanna január 19-én került a vakuk kereszttüzébe, amikor úgy döntött, enni megy a Caviar Kaspia étterembe Párizsban. A FashionBombDaily szerint az énekesnő az estére egy barna irhakabátot választott a Vêtements márkától, lábaira pedig a Chanel combcsizmáját húzta. A szettet szürke garbóval, vörös karmokkal körmökkel és tőle megszokott sminkkel egészítette ki.

Alexa Chungot szintén aznap fotózták le, csak Klosshoz hasonlóan New Yorkban. Ő egy Burberry sálat és kabátot viselt, amihez grafitszürke skinny nadrágot és fekete bokacsizmát viselt. Hideg lévén egy kötött szürke sapkát is a fejére húzott, kezében pedig Klosséhoz hasonló fekete táskát cipelt.

Anna Dello Russo vs. Bryanboy

A Prada-kabát jobb...

Anna Dello Russo szokásához híven tiszteletét tette az olasz divathéten, a Missoni bemutatójára pedig erre a pikkelyszerű, több ezer dolláros kabátot választotta. Alá egy vékony kötött szürke pulóvert vett fel, lábaira pedig egy zöld-fekete metálos lábbelit húzott. Kezében csak telefonját cipelte, táskát nem, körmeit pedig fuksziára festette.

„Caitlyn Jenner a Prada-kabátomban" – írta ki Twitterre a divatblogger Bryanboy, amikor meglátta Russót a ruhadarabban (majd gyorsan hozzátette, hogy viccelt). Egyébként a blogger is beszerzett egyet még december elején belőle, amit a londoni divathét második napján Jil Sander sapkával, MiuMiu fülbevalóval és furcsa cipő-zokni párosítással viselt. A kabátra természetesen a Vogue is lecsapott: ők Naomi Campbellre adták.

Oszd meg másokkal is!
Mustra