Nézze meg az Oscar-gála 15 legjobb ruháját!

Valószínűleg nem újdonság önnek a hír, hogy vasárnap este tartották a 87. Oscar-gálát Los Angelesben, és talán már azt is fejből tudja, kik nyertek. Mi szokásunkhoz hűen a legjobb estélyiket szedtük csokorba, melyekből most volt bőven: abszolút kedvencünk a tetőtől-talpig Louis Vuittonba borult (nagyon magas) Nicole Kidman lett, de igazából mi sem nagyon tudjuk miért. Valahogy a vörös öv a flitteres, halványsárga ruhán olyan jól mutatott, hogy nem tudunk elszakadni a látványtól. Kidmanen egyedül a sárgásra festett lábkörmöket nem értjük, az nem a legjobb választás – erről a galériában ön is meggyőződhet!

Emma Stone kolléganőjéhez hasonló flitteres estélyit választott Elie Saabtól. A zöldes árnyalat alapjáraton a legtöbbeknek nagyon előnytelen, de Stone vörös hajához és hófehér bőréhez szerintünk nagyon illett. A gyöngyökbe borított Lupita Nyong'o-t sem lehet elfelejteni, egyszerre volt különleges és elegáns. Nem úgy, mint a vörös ruhás Dakota Johnson, aki remekül nézett ki, de az élénk szín ellenére eltűnt a tömegben. Margot Robbie fekete Saint Laurent ruhája sem volt túl hippis, de azért volt egy bohókás beütése. Valószínűleg sokat emelt a ruha fényén a Robbie nyakában lógó 1,5 millió dolláros (404 millió forintos) Van Cleef & Arpels nyakék, melyről a színésznő azt nyilatkozta, hogy többet ér, mint az ő élete. A különös nyakék neve egyébként Zip Antique, mivel cipzárt formáz, és 1938-ban, 800 munkaóra alatt készítették el a megrendelőnek, Windsor hercegnéjének. A márka honlapja szerint ez a világ egyik legdrágább nyaklánca.

Hasonlóan feltűnő gyémántokkal gálázott Jennifer Hudson is, és valószínűleg nem két fillérbe került Cate Blanchett Tiffany & Co. lánca sem – pedig az nem tűnt drágábbnak egy átlagos Zara nyakláncnál. Blanchett-en az ékszernél sokkal érdekesebb volt a Margiela ruha: fene se gondolta volna, hogy a mindig furcsa cuccokban gondolkozó divatház képes normális vörösszőnyeges ruhát is szabni.

Rosamund Pike-hoz valahogy nem illett a Givenchy ruha vörös színe, de mindenképp drámai volt megjelenése – a cipőbe kapaszkodó lábujjai meg viccesek voltak. Kiemelnénk még Felicity Jones Alexander McQueen estélyijét, mely csodásan festett. Legalábbis messziről és szemből, oldalról már eléggé vastagította a színésznőt a gyöngyös berakás, közelről pedig látszik a karját borító borosta – szemétség ilyen részletes képeket készíteni a világ legszebb színésznőiről.

Szintén személyes kedvenc Behati Prinsloo Armani Privé ruhája, melyet leginkább a bárányfelhős füst szavakkal lehetne jellemezni, és Jessica Chastain sötétkék estélyije is igazán kellemes darab. Vajon a Story-gála népe mikor fog hasonlóan felöltözni? Valószínűleg soha, ahogy Meryl Streep finom eleganciáját is csak fotókon csodálhatjuk szezonról szezonra, a hazai szcénában egyelőre még a flitter meg az olcsó függönyanyag megy. A galériában megtalálja még René Russót és Kerry Washingtont is, mindketten a törtfehérre voksoltak és mindketten jól döntöttek. Nézze meg a 15 legszebb celebnőt!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Mustra