Nem ment bele a játékba a magyar modell

Interjút készített a modelnews.com az egyik felkapottabbnak számító magyar modellel, Hodosi Anitával, aki egyáltalán nem könnyítette meg az újságíró dolgát, és a létező legunalmasabb válaszokat adta minden kérdésre. A kérdések persze nem voltak különlegesek vagy felettébb izgalmasak, viszont ezek mindig hatalmas teret adnak a válaszolónak, hogy valami játékos hülyeséggel elüsse a villáminterjút, ahogy általában ezt tenni is szokták. Hát Hodosi ezúttal nem ment bele a játékba, így születhetett meg ez a sivatag szárazságú szöveg. A lány egyébként télen szerepelt többek között a Nike kampányában.

A nyitás rögtön erősre sikerült, és tökéletesen meg is adta az alaphangulatát az egésznek. "Mondj valamit magadról" - nyitotta meg a beszélgetést az újságíró. "Van egy halam, akit Hermelinának hívnak. Őt karácsonyra kaptam a barátomtól. Imádom, ő az első háziállatom New Yorkban" - válaszolta erre Hodosi. "Mit csinálsz legszívesebben a szabadidődben?" - próbálkozott később Egomeli Hormeku, akiről kitartása, megalkuvást nem ismerő hozzáállása miatt mindenképp érdemes megemlékeznünk. "Alszom. Ez a kedvenc elfoglaltságom"- felelte erre Hodosi Anita. Az átlagember ilyenkor feladná, de Hormeku nem.

020

Az interjúból aztán kiderült, hogy Hodosi tizennégy évesen ébredt rá, hogy modell szeretne lenni. "Megkerestem egy magyar ügynökséget és két hónappal később már Ázsiában is találtam magam, modellként." A lány az utazást szereti a legjobban ebben a szakmában, hogy bejárhatja a világot, új helyeket fedezhet fel, és új emberekkel ismerkedhet meg. Ez a sablonos válasz pontosan így jelent meg. Ha Hodosi nem dolgozik, akkor szeret a barátaival lenni és mozizni is. "Ha nagyon hideg van kint, akkor egy nap 3-4 filmet is meg tudok nézni." Hodosi aztán azt is elmondta, hogy szerinte a mosoly tesz széppé valakit.

Mustra