Tervezzen saját Louis Vuitton táskát!

A táska vitathatatlanul a nők legszemélyesebb tartozéka, ennek tudatában a Louis Vuitton ház egy új és különleges lehetőséggel rukkolt elő, melynek segítségével személyre szabott táskákat tervezhetünk magunknak. A világ második legkeresettebb luxustáskájának gyártója július 30-án elindította az új szolgáltatását, amellyel lehetővé teszi ügyfelei számára, hogy összesen 80 ezer különböző variáció közül választhassanak, így nem kell attól tartani, hogy az általunk tervezett darab szembejön velünk az utcán.

Az exkluzív szolgáltatást a francia divatóriás az olimpiai játékok kezdetével hangolta össze, amely még egy ok arra, hogy Londonba utazzunk idén nyáron. Az egyéni táskákat ugyanis az Haute Maroquinrerie-ben, a Louis Vuitton privát szalonjában lehet megtervezni a londoni Bond Streeten – írja a Vogue.com.

92482959
Scott Barbour / Europress / Getty

A stílus, a szín, a bőr és a kivitelezés kiválasztásában természetesen a Louis Vuitton szakemberei rendelkezésre állnak, ám a testreszabott szolgáltatás nem a gyorsaságáról lesz híres, ugyanis az egyedi darabok hat hónaptól egy évig is készülhetnek. A terveket be kell küldeni az asnières-i műhelybe, ahol a kézművességéről és minőségéről ismert ikonikus Louis Vuitton bőröndöket és limitált szériás táskákat varrják.

Két évvel ezelőtt a divatház kísérletezett már hasonló projekttel, akkor az ügyfél tizenhét különböző színből választhatott, saját monogramot kérhetett, és azt is eldönthette, milyen csíkozást szeretne látni az általa tervezett táskán, a cég honlapján pedig folyamatosan nyomon követhette, hogy hogyan áll az általa tervezett darab. Már csak azt nem értjük, hogy miért fizetnénk egy vagyont azért, hogy táskát tervezzünk, mikor a Louis Vuittonnál dolgoznak a világ legjobb táskatervezői, akikre bátran rábízhatjuk a feladatot.

141004617
Antonio De Moraes Barros Filho / Europress / Getty
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek