Will Smith lánya egyre hülyébben öltözik és egyre menőbb

Will Smith egyszem kislánya, az énekesnőnek készülő Willow 11 évesen szőke-rózsaszín parókában jár a Lous Vuittonhoz vásárolni. Ez a kedvenc hírünk mostanában, ugyanis Marie Antoinette parókával vagy anélkül, de mindenképpen Willow a legmókásabb fashionista sztárcsemete a celebvilágban.

Az egyre hülyébben öltöző kislány, akinek Billy Idol a példaképe, talán most nem is feltűnésre vágyott, csak egy bénán nyírt tarajos frizurát szeretett volna eltakarni ezzel a vattacukorpamaccsal? A galériában nézheti végig a kislány fura szerkóit!

Erősen irigyeljük is a kis tinisztárt, hiszen a rózsaszínben játszó göndör paróka lehet hogy csak egy bad hair day (szó szerint rossz-haj-nap, vagyis az olyan nap, amikor sehogysem áll a hajunk) frappáns megoldása volt.

Hányszor gondoltuk már mi is hogy bármit a fejünkre húznánk, csak ne kelljen az éppen bénán kinéző hajjal kimenni az utcára! A szupersminkben klippet forgató, erősen affektáló Willow ráadásul még menőnek is látszik ebben a szerkóban, hiszen a trendi darabokból összeválogatott szettjébe miért is ne férne bele egy ilyen darab? Szeretnénk azt gondolni, hogy nem darálta még be teljesen a karrierépítés és ő csak egy kislány, aki poénból színes parókát húzott.



2010-ben Önök szerint nem Willow lett a legidegesítőbb tinisztár, de a dobogóra azért még felfért. Vajon egy ilyen parókával merre mozdulna most el a mérleg?

Willow Smith parókában

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek