Pippa Middleton apácának öltözött

Az iskolában még bunkó Pippa Middleton, akiről az angolok kitalálták, hogy ő rendelkezik a világ legjobb seggével úgy tűnik, megunta az ilyen irányú népszerűséget, és visszafogta öltözködését, írja a Huffington Post.

Kate Middleton, azaz Katalin hercegnő húga ezúttal fekete-fehérbe öltözött, egyszerű laptoptáskát, egy szintén nem túl látványos bőrtáskát és egy bevásárlószatyrot hordott magával. Az összeállítás olyannyira nem a seggét hangsúlyozza ki, hogy leginkább egy fiatal apácára emlékeztet, és abból sem arra a fajtára, amiről titokban álmodoznak a férfiak. Reméljük, ez csak egy kisebb kisiklás, és hamarosan újra elkezd jól öltözni, és akkor ismét az ő segge lehet a legnépszerűbb keresőkifejezés.

pippa
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.