Míg múltkor azokat a hírességeket vettük sorra, akik azonos vagy egymásra nagyon hasonlító estélyiben jelentek meg a nyilvánosság előtt, most olyan ruhaikrekre lehet szavazni, akik a rövidebb ruhákkal követték el ugyanezt a hibát.

Liv Tyler vs. Kate Winslet

Kinek áll jobban?

  • Liv Tyler 2928
  • Kate Winslet 1561

A legtermészetesebb szépségű színésznőnek tartott Kate Winslet szemmel láthatóan rajong Stella McCartney ruháiért, főleg a cseles, karcsúsító darabokért. Ezzel azonban nincs egyedül, így fordulhatott elő, hogy ő és Liv Tyler is egy ugyanolyan McCartney-kreációban jelent meg a nyilvánosság előtt. Jó, legalább a szín nem egyezett, Liv Tyler ugyanis a kék-fekete kombinációt választotta amikor júniusban a The Ledge című film vetítésére volt hivatalos, míg Kate Winslet inkább a piros verziót választotta, amikor november 20-án elment a Carnage francia premierjére.

Camila Alves vs. Julie Bowen

Kinek áll jobban?

  • Camila Alves 1921
  • Julie Bowen 1854

Matthew McConaughey gyermekeinek anyja a képen látható csillogóan csíkos Manish Arora-ruhát szeptember 25-én viselte az Iris: A Journey Into The World Of Cinema bemutatóján, míg Julie Bowen két hónappal később, az American Music Awards gálán jelent meg ugyanebben a kreációban. Szerencsére a kiegészítők nem stimmeltek, bár ez csak egy hajszálon múlt, a cipők ugyanis nagyon hasonlítanak egymásra, de míg Camila Alves Stuart Weitzman-magassarkút viselt, addig Julie Bowen választása Diane von Furstenberg lábbelijére esett.

Kourtney Kardashian vs. Jana Kramer

Kinek áll jobban?

  • Jana Kramer 2704
  • Kourtney Kardashian 950

Kim Kardashian testvére az augusztusi Teen Choice Awards alkalmából öltötte magára a kobaltkék Blaque Label-ruhát, amelynek halvány rózsaszín változatát Jana Kramer viselte a Footloose októberi bemutatóján. Az amerikai színésznő/énekesnő (vagy a stílustanácsadója) okosan rájött, hogy egy övvel sokkal látványosabb ez elöl rövidebb, hátul hosszabb sifonruha.

Victoria Beckham vs. Eva Longoria

Kinek áll jobban?

  • Victoria Beckham 2832
  • Eva Longoria 1047

A két híresség nagyon közel került egymáshoz, miután Beckhamék az Egyesült Államokba költöztek, így talán semmi meglepő nincs abban, hogy Eva Longoria néhanapján barátnője egyik kreációját viseli. Az már más kérdés, hogyan sikerült ugyanazon a napon felvenni az egymástól csak színben különböző ruhákat. A véletlen műve vagy talán összebeszéltek? Nem tudni.

Eva Longoria vs. Tamara Ecclestone

Kinek áll jobban?

  • Eva Longoria 1898
  • Tamara Ecclestone 1825

A Született feleségek színésznője nyilván óriási kedvezménnyel vagy talán ingyen juthat hozzá a Victoria Beckham nevével fémjelzett ruhákhoz, ugyanis októberben, a Glamour Reel Moments eseményen is az ő egyik kreációját viselte, ezúttal azonban ő is ragaszkodott a kék színhez. Tamara Ecclestone valószínűleg nem követte figyelemmel, hogy Eva Longoria VB-lázban ég, és így fordulhatott elő, hogy november 14-én, egy londoni gyermekkórház megsegítésére tartott eseményen ugyanezt a ruhát viselte.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.