Victoria Beckham babaoutfitben is erős

Azért az a minimum, hogy ha egy ruhatervező már a British Awards szerint is a legmenőbb, annak a gyereke legyen a legjobban öltözött totyogó Hollywoodban! Victoria Beckham pedig szinte kiegészítőként hordja mindenhova magával az angol rózsának nevelt Harper Seven Beckham-et, mint Paris Hilton a kiskutyát.

Egy anya ráadásul sokfelé tud figyelni, ezt ismerjük, például szépen menni a 20 centis sarkú cipőben, közben nem lenyalni a szájfényt, egyik kézben szexin tartani a gyereket, a másikban a táskát, vagy csak zsebre dugni egy klassz szoknyában. Ez a focistafeleségnek nem okozhat gondot. A lányával moziba és shoppingolni járó szoborarcú édesanya cuki hercegnős ruhatárat állított össze első kislányának, galériánkban meg is nézheti ezeket a szuper anya-lánya outfiteket, kattintson a legjobban öltözött csajokra!

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.