Így készítsen jegesmedvéből vagy felespohárból adventi koszorút

koszi

Mindenhonnan dől az advent meg a karácsony, a téma minket sem került el, hiszen minden kedvenc blogunkban ilyen témába botlunk.

Három éve már megírtunk mindent, amit a hagyományos adventi koszorúról tudni kell, most viszont szeretnénk bemutatni 5 szokatlan, csindáldmagad ötletet.

Ráadásnak elsősorban időszűke miatt (november 27-ére esett advent első vasárnapja) saját kezűleg is megújítottuk a témát és fenyőág helyett a szekrényhez nyúltunk.

Nemrég a nagyszerű Otthon és dekor blogban találtunk néhány rendhagyó koszorút, amiből az egyiket sebtiben ki is próbáltuk. Egy koszorúalap, egy anyukánk arany keze által kötött sál és négy gyertya kell hozzá, továbbá tulajdonképpen bármi, ami tetszik és illik a sálunkhoz. Mi hirtelen egy maradék kis szalagból kötött masnit találtunk, de a kép elkészülte után került rá egy duplós jegesmedve is, majd később marék buláta, tehát a lehetőségek tárháza végtelen.

Ha Ön is szeretne a hagyományos, fenyőágból, díszekből, masniból és négy gyertyából álló koszorúja helyett vagy mellett egy rendhagyó adventi díszt, és megvan hozzá a kellő kézügyessége és elszántsága, most mutatunk 5 darabot kedvcsinálónak.

aanyitó

A koszorú alak és forma sincs kőbe vésve, a remek Ágy, asztal, tv bloggere például egy egész másra szánt darabból csinált adventi koszorút. Illetve adventi fakkot, vagy mit. Szeretjük.

Gurigakoszorú

A wcpapírguriga az egyik legcsodásabban felhasználható szemét. A Kifli és levendula bloggere például kifogástalan koszorút rittyentett néhány darabból, egyik nagy kedvencünk, próbálják ki!

De nemcsak a magyar bloggerek ilyen ügyesek, mert például ha van sütőformánk és felespoharunk, van adventi koszorúnk is, de ehhez elég lehet egy hosszabbító és négy teamécses is. Ha pedig gumicukorból vagy papírpohárból szerenének ügyeskedni, további szuper ötletekért nézegessék bátran az Inspirációk karácsonyhoz blogot.

Mustra