Lady Gaga húga átlagosan pózolt a Teen Vogue-nak

Fotó: Matt Jones
Fotó: Matt Jones

Míg nővére vagy meglehetősen alulöltözötten vagy bizarr összeállításokban szerepel a különböző magazinokban, addig a 19 éves Natali Germanotta viszonylag átlagos külsővel pózolt a Teen Vogue-nak. Egyébként az ifjabbik Germanotta lány is szereti az extrém öltözékeket, például semmi baja nem volt azzal, hogy nővére egy testszínű, csillogó, tapadós kezeslábasban és egy óriási fejdísszel jelent meg a középiskolai ballagásán. Említettük már, hogy Natali Germanotta egyházi iskolába járt?

„Persze néhány cuccot, amit felvesz, én soha, de soha nem hordanék” – nyilatkozta  Lady Gaga húga, akinek van érzéke a divathoz, hiszen jelenleg design szakra jár. Nővére provokatív öltözködési stílusát azért néha a saját javára tudja fordítani. „Amikor felveszek valami őrült darabot, és az apám panaszkodik miatta, akkor csak annyit mondok neki, hé, legalább nem húsruha van rajtam, és megenyhül.”

A középiskolás barátai szerint egyébként ő volt a legstílusosabb az osztályban, és a ballagási ruháját is már maga alkotta meg. Az a hír járja, hogy talán ő lesz egy broadwayi darab jelmeztervezője, és ha minden igaz, akkor közös ruházati kollekciója is lesz a testvéreknek. Állítólag olyan híres nők stílusából merítenek majd ihletet, mint például Marilyn Monroe, Grace Kelly és Katherine Hepburn.

Natali Germanotta egyébként szeretne saját erőből sikeres divattervezővé válni, és valóban viszonylag kevésszer tűnik fel nővére oldalán: jó, a Telephone című szám klipjében éppen szerepelt pár pillanat erejéig, és a CFDA gálára is elkísérte testvérét, de ez belefér.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek