Új körömtrend: ennél még a rágás is jobb

Valójában nem akarjuk igénytelenségre (tehát körömrágásra) bíztatni kedves olvasóinkat, a címet csak az indulat íratta velünk, mi sem rágnánk a körmünket soha, mert az nem szép és nem is egészséges. Viszont amikor újra a kezünkbe került egy cikk arról, hogy mi várható a körömforma trendben, eléggé felhúztuk magunkat.

Az idei nyár lakktrendjeit kivétel nélkül szerettük, Kate Perry Vilmosos műkörmeit is értettük, de növeszteni és oválisra reszelni már úgy 20 éve nem vagyunk hajlandóak és azt hittük, nem is lesz már rá szükségünk. Hajtás után izgalmas videó!

kor1

Az utóbbi évek rövidre reszelt, szögletesebb, kerekebb szélű, de jól hordható és használható körömformái ugyanis eléggé kedveztek az átlagnőknek és mi is nagyon szerettük.

Nem okoznak gondot sem a gépelésnél, a telefonálásnál vagy a pelenkázásnál, viszont szépek és formásak. Igaz, amikor tinédzserként elkezdtünk a körömformánkkal foglalkozni, még bőven a hosszabb, oválisra reszelt körömvég volt a divat, illetve a "ha világosabb, akkor hosszúra, ha sötétebb, rövidebbre"-elv uralkodott. A mostanában is hordott rövidebb körmünk ugyan nem hosszítja optikailag az ujjakat, de ha nem reszeljük csutkára, így is nagyon szép tud lenni, ha rendbentartjuk.

kor2

Amin csak pislogunk már egy ideje, az a hegyesre alakított, mindenféle matricákkal, strasszokkal és akármikkel díszített hosszú műköröm, meg úgy általában a műségéről ordító műköröm, ezt most nem is magyaráznánk túl, a nők jelentősebb részének nem tetszik, nem hordja, és ez így is van jól. A francia lakkozás már megosztóbb, a szögletes kapákon szintén közönséges, de természetes formájú természetes körmön ebből is láttunk már szépet, viszont közel sem divatos.

kor3

Azt viszont, hogy ez együtt, a hosszú ovális forma és a francia festés visszatér, nem gondoltuk volna. A divatmagazinok szerint viszont az őszi-téli kollekciók bemutatóin, és a Stlye.com fotóin többször is feltűnik a klasszikus kombináció továbbgondolása a mandulaformával együtt. A francia lakkozás, azaz a köröm és a körömvég más színre festése egy ideje már nem csak a vérunalmas halvány nude színekben bukkan föl, de most a körömágy más színre festése is elkezdődött, ahogy azt a Popsugar.tv videójában is megcsodálhatjuk.

Szóval imádjuk a körömlakkokat és nem félünk tőlük, a variálós francia lakkozást ki is fogjuk próbálni, de az ovális köröm ellen tiltakozunk. És a hegyesre reszelt ellen is, ha már így belejöttünk.

Oszd meg másokkal is!
Mustra